PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Sătmăreanul Sorin Dărăban, fostul soț al femeii ucise de câini: „Toți vinovații trebuie să plătească”

Sătmăreanul Sorin Dărăban, fostul soţ al femeii ucise de câinii fără stăpân în Capitală, a ajuns la sediul IML pentru a ridica trupul soţiei şi a vorbit despre momentele grele prin care trece după tragedie, titrează vasiledale.ro.

Miercuri dimineaţă, în faţa Institutul Național de Medicină Legală „Mina Minovici” din București, fostul soţ al femeii ucise de câini, a cerut ca toți cei vinovați să răspundă în fața legii.

„Bineînţeles toţi vinovaţii trebuie să plătească, indiferent de partea de vină şi de cantitatea de vină pe care o poartă sau forma prin care sunt responsabili. Ei trebuie traşi la răspundere pentru că aceste lucruri nu se pot repeta, este inadmisibil. Mai mult decât atât, autorităţile şi Instituşiile statului trebuie să îşi facă datoria. Să-şi facă treaba, să caute vinovaţii şi să-i tragă la răspundere”, a susţinut Sorin Daraban.

De asemenea, el a vorbit şi despre ultimele clipe pe care le-a petrecut cu Ana înainte de tragedie.

„Ne-am văzut cu Ana vineri seară, înainte de accident…Încercaţi să vă gândiţi la complexitatea tragediei. E ca şi cum ai stat cu cineva la masă, să te uiţi în ochii lor şi a doua zi poate să nu îi mai vezi. A fost teribil, cutremurător…”, a adăugat Daraban.

Ana Oros Daraban, originară din municipiul Baia Mare, a fost ucisă în timp ce alerga în zona Lacul Morii din Bucureşti. Tânăra era angajată ca expert în cadrul Direcţiei de Mediu a Primăriei Capitalei.