Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Sătmăreanul Sorin Dărăban, fostul soț al femeii ucise de câini: „Toți vinovații trebuie să plătească”

Sătmăreanul Sorin Dărăban, fostul soţ al femeii ucise de câinii fără stăpân în Capitală, a ajuns la sediul IML pentru a ridica trupul soţiei şi a vorbit despre momentele grele prin care trece după tragedie, titrează vasiledale.ro.

Miercuri dimineaţă, în faţa Institutul Național de Medicină Legală „Mina Minovici” din București, fostul soţ al femeii ucise de câini, a cerut ca toți cei vinovați să răspundă în fața legii.

„Bineînţeles toţi vinovaţii trebuie să plătească, indiferent de partea de vină şi de cantitatea de vină pe care o poartă sau forma prin care sunt responsabili. Ei trebuie traşi la răspundere pentru că aceste lucruri nu se pot repeta, este inadmisibil. Mai mult decât atât, autorităţile şi Instituşiile statului trebuie să îşi facă datoria. Să-şi facă treaba, să caute vinovaţii şi să-i tragă la răspundere”, a susţinut Sorin Daraban.

De asemenea, el a vorbit şi despre ultimele clipe pe care le-a petrecut cu Ana înainte de tragedie.

„Ne-am văzut cu Ana vineri seară, înainte de accident…Încercaţi să vă gândiţi la complexitatea tragediei. E ca şi cum ai stat cu cineva la masă, să te uiţi în ochii lor şi a doua zi poate să nu îi mai vezi. A fost teribil, cutremurător…”, a adăugat Daraban.

Ana Oros Daraban, originară din municipiul Baia Mare, a fost ucisă în timp ce alerga în zona Lacul Morii din Bucureşti. Tânăra era angajată ca expert în cadrul Direcţiei de Mediu a Primăriei Capitalei.


11 comentarii

  1. Vasile Răspunde

    Oameni buni!!! în țara asta nu mai există altceva in afară de magistrați, polițiști sri-isti etc toți au pretenții la salarii și pensii speciale,noi pulimea nu mai contam,suntem doar material didactic.

  2. Gheorghe Răspunde

    Se rezolva cu câteva demisii nesemnificative, vinovatul este,,acarul păun”o ,,batista pe țambal” in cel mai cunoscut stil,o tărăgănare,un alt eveniment ,,bombă”si uitarea se va așterne și peste aceasta tragedie ca peste sutele de tragedii datorate lipsei crase de respect,lenea si coruptia,celebrul,,Lasă că merge și asa”sau, mortul este vinovat”practicat de când mă știu eu în romanistan.Ce ușor s-au uitat dramele altor oameni copii mușcați și uciși de câinii abandonați de șmecherii din bucale.Cat de ușor s-a așternut uitarea peste colectiv ,balotești,Mihăilești,etc,etc dar vinovații nu sunt nicăieri ca și la așa-zisa revoluție din 89.

  3. Vasile Răspunde

    Invit un magistrat in conversație!!!!

  4. Vasile Răspunde

    Sau un chestor de poliție,un General etc

  5. Mihaita Piticu' Răspunde

    Fara suparare. Toti cainii fara stapan ar trebui eutanasiati. Doar ca nimeni nu are coaie sa propuna legea asta. In SUA daca dupa 7 zile, nimeni nu vine dupa caine, se eutanasiaza.

    • cuțucuțu Răspunde

      Doar că vezi câinii mai de doamne ajută se exportă la greu și pe bani serioși în vest unde nu prea găsești câini pentru a fi dat la cineva care dorește așa ceva. Iar la noi linia de fabricare bubuie în continuu! Ar fi fraieri dacă careva asociație cuțucuțu-gluglugu nu ar profita de asta! Nu zic că cei de aici fac asta dar știu de ăștia prin țară care cu asta se ocupă. Niște sute de euro pe un maidanez încasat cu cheltuieli minime. Chiar dacă trebuie spălat, vaccinat, făcut carnet și pașaport tot se iese clar în câștig. Nu câinii sunt de vină ci oamenii inconștienți care nu îi sterilizează, îi abandonează și le mai și dau de mâncare. Eu aș sancționa inclusiv babele care intenționat lasă mâncare la câini și pisici bagaboante. Fără supărare.
      După ce un maidanez a omorât un diplomat japonez în București în 2006 am zis că nah poate acum se va schimba ceva. Dar uite că nu! În situația din București toți sunt vinovați. În frunte cu ASPA, asociațiile care lasă din dragoste canină să se suprapopuleze adăposturile și atunci bineînțeles că nu mai fac față nici la ce au în adăposturi dar și poliția care nu intervine nici pe chestii mai serioase și totdeauna reacționează defazat. O grămadă de instituții și structuri încasează bani serioși și se prefac că se preocupă de treabă. Vei vedea că peste 2 săptămâni când nimeni nu va mai vorbi de ei totul se va reașeza la loc și atât!

    • Elena Răspunde

      Să eutanasieze animalele in două picioare că din vina lor este moartă această femeie câinii sunt cei mai chinuiți in loc să eutanasiati implicați va acționați dar nu cu răutate ptr că tot Dumnezeu ia creat și pe ei din vina oamenilor se înmulțesc daca sunt morți de foame înfrigurați huiduiți bătuți abandonați cum ar trebui sa ne răsplătească cu recunoștință??daca voi oamenii ați fi in locul lor cu siguranță v ați manca de vii între voi …aceasta femeie tot din vina voastră a oamenilor a murit ..mă duc pe câmpuri între zeci de câini care nimeni nu are habar sa le dea o coaja de pâine ,și le dau să mănânce și sar in sus de bucurie când mă văd și stau acolo dacă au ce sa mănânce și nu deranjează pe nimeni…

  6. Neculae Răspunde

    Comentarii ca cele ale d-nuluiM.Piticu și cuțucuțu nu cred ca-si mai au rostul, o mie de vorbe un ban nu fac,doamna Ana știa prin ce a trecut,nu trebuia sa forțeze norocul,soțul acum brăzdează cu CEI VINOVATI SA PLĂTEASCĂ, în primul rand soția nu s-a protejat,iar în ceea fe privește pe femeile în vârstă ce hrănesc diferite animale domnule cuțucuțu,mama dumitale nu ti-a insuflat mila și compasiunea pentru cei flaminzi și neajutorați.Pacat ca a-ti trecut prin viata astfel.

    • cuțucuțu Răspunde

      Da măi dar astfel alimentează animalele bagaboante și care se tot înmulțesc. Nu aș zice nimica dacă măcar ar fi sterilizate! Tu știi o mâță la o fătare câți pui face așa de obicei? Și face de două ori pe an? Idem la câini.
      Și să știi că am animale de companie. Și am câine tocmai de la Freelife! Tu ai? Dar nu îmi bat joc de animalele mele. Asta înseamnă dragostea față de animal și nu resturile de mâncare aruncate pe stradă așa ocazional. Înțelegi? Nu cred. Și nu vrei să știi ce de biznis merge prin țară cu maidanezii toaletați, spălați și exportați afară. Nu spun că la noi dar sunt zone, mai ales în sud și în Moldova unde se face la greu. Așa că te rog frumos lasă tu comentariile lacrimogene dacă nu ai habar de ceva. Pentru bunăstarea animalului sunt niște condiții minime funcție de specie. Caută pe net și apoi vorbim. Ce fac babele nu face parte din asta și nici nu e în ordine. Plus nici nu știi tu câte cazuri sunt cu astfel de animale obișnuite și cel care aducea mâncarea moare. Nu vrei să știi ce probleme se generează. Așa că te rog mai citește. Nu ce crezi tu este bun ci de ce are nevoie animalul, ăla este corect și bun.

  7. Martac Răspunde

    Trei neuroni îți sunt mai mult decât suficienți să te descurci, unul în cap, unul în cur și unul în picioare și niciodată nu vei știi pe care l-ai folosit . Rupe scaune cu curul în continuare !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.