PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Gest superb. Sătmăreanca din MMA donează banii câștigați în ring adăpostului de câini

Gest superb al sătmărencei din MMA. Tânăra sportivă donează banii câștigați în ring adăpostului de câini din Satu Mare.

Sătmăreanca Alice Ardelean nu-și păstrează banii câștigați în ring, titrează sport.ro. Luptătoarea a dezvăluit că a ales să folosească banii încasați după ultimul meci avut, adică 50% din vânzările biletelor, pentru a cumpăra mâncare și produse de curățenie pentru adăpostul de câini din Satu Mare.

Tânăra sportivă a dezvăluit că deși încasările din MMA nu sunt mari, preferă să trimită sumele spre adăpostul de câini, astfel încât să ajute animalele din orașul natal.

„Pentru ultimul meci pe care l-am avut anul trecut, am fost plătita în 50% din vânzările biletelor. Aproximativ £600, din care am cumpărat mâncare și produse de curățenie pentru adăpostul de câini Asociația Free Life SM (și am mai adăugat de la mine). De obicei fac asta după fiecare meci. Din banii făcuți din vânzarea biletelor sau dacă am o bursă, cumpăr și duc personal mâncare adăpostului de câini din orașul meu natal, Satu Mare, a declarat sătmăreanca Alice Ardelean, într-un interviu acordat sport.ro.

Tânăra urmează să lupte într-un meci ce-i poate aduce contractul cu UFC. Alice este și extrem de activă pe rețelele sociale, iar de trei ani și-a deschis cont pe OnlyFans.