Ultima actualizare: azi, 20:55

Locale

Gest superb. Sătmăreanca din MMA donează banii câștigați în ring adăpostului de câini

Gest superb al sătmărencei din MMA. Tânăra sportivă donează banii câștigați în ring adăpostului de câini din Satu Mare.

Sătmăreanca Alice Ardelean nu-și păstrează banii câștigați în ring, titrează sport.ro. Luptătoarea a dezvăluit că a ales să folosească banii încasați după ultimul meci avut, adică 50% din vânzările biletelor, pentru a cumpăra mâncare și produse de curățenie pentru adăpostul de câini din Satu Mare.

Tânăra sportivă a dezvăluit că deși încasările din MMA nu sunt mari, preferă să trimită sumele spre adăpostul de câini, astfel încât să ajute animalele din orașul natal.

„Pentru ultimul meci pe care l-am avut anul trecut, am fost plătita în 50% din vânzările biletelor. Aproximativ £600, din care am cumpărat mâncare și produse de curățenie pentru adăpostul de câini Asociația Free Life SM (și am mai adăugat de la mine). De obicei fac asta după fiecare meci. Din banii făcuți din vânzarea biletelor sau dacă am o bursă, cumpăr și duc personal mâncare adăpostului de câini din orașul meu natal, Satu Mare, a declarat sătmăreanca Alice Ardelean, într-un interviu acordat sport.ro.

Tânăra urmează să lupte într-un meci ce-i poate aduce contractul cu UFC. Alice este și extrem de activă pe rețelele sociale, iar de trei ani și-a deschis cont pe OnlyFans.


14 comentarii

  1. who the fuck is alice Răspunde

    acuma e fetita cuminte dupa ce si a tot scuturat bucile

  2. USR PLUS (căcat) Răspunde

    Ce inimă de câine…..

  3. Anonimă Răspunde

    Foarte bine, bravo ei… Pe lângă mulți alții care își cheltuiesc banii în scop egoist, ea se folosește de banii ei ca să ajute pe alții. Well done!

  4. Cheloo Răspunde

    Ctez un clasic în viață:
    “Esti tot ce putea fi, si nu poti sa te schimbi,
    Iar Bichon-ul tau dresat, e stresat si nu da limbi.
    Decat sa-ti mangai mutra aia dezordonata,
    Mai bine f*t o carcasa de vaca, secata sub apa”

  5. wow Răspunde

    cheloo ,mai are si alte versuri care ti se potrivesc drogatule,tine ti nevasta in lant si dai bataie sa stie cine e sefu boratura ….citez ;nevasta este ca o vaca,mananca si doarme cand nu are destui bani,,nu pot sa o……f

    • Cheloo Răspunde

      Pe mata cand suge p**a o am in ringtone la telefon. Te vrei sexsimbol, te misti lasciv pe sol. Te-ar prinde bine rolul unei p***e in namol.

  6. Gheorghe Răspunde

    Fata da-ti banii pe ce vrei tu,cheltieste cum iti doresti chiar si pe caini(daca nu ai indemnul sa dai la copii bolnavi)dar nu spune la toti si mai ales nu afisa pe portalsm ca aici o sa fii facuta troaca de porci indiferent ca dai la caini sau la oameni banii tai cu acordul celor care administreaza aceasta cloaca…..Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita!!Daca faci un bine esti murdarit,daca nu faci iar esti murdarit ca asa vor unii sa vada numai rau,adica,,ochiul rau vede numai rau”indiferent la ce priveste,in rest …da-i bataie la care cum o prinzi prin ring….

    • Kuka Răspunde

      Bade, ce n-ai prins tu este că fata nu face bani din sport, ci din pozele cu ea goală pe care le postează pe un site, unde niște lăbari plătesc să și-o frece în timp ce belesc ochii la ecran!
      Pe de altă parte, treaba ei ce face cu banii, odată ce i-a câștigat!

      • Gheorghe Răspunde

        Kuka dragu badei,dacă nu ar fi amatori de onlyfans care sa beleaua ochii și falusul la ecran nici ele nu ar câștigă.Asta se cere asta se oferă.De când e lumea lume a fost comerț de foto…că,totu-i vechi doar prostii sunt noi.

  7. Anonim Răspunde

    Buna . Sunt multi căini în standul vechi cine poate s-ăi îndepărteze de acolo atacă trecători .
    Pt sportivă succes ,ridic pălăria !

  8. 🤔🤔🤔 Răspunde

    Eu atât aș vrea să știu doar că cei care o felicită știu măcar cu ce se ocupă acel onlyfans. Bineînțeles că nu are nevoie de banii luați pe hârjoneala asta comercială că de dincolo vine cu sacul. Doar să ai stomac pentru așa ceva. Atât. Singurul lucru de care mă bucur e că acei căței măcar au câștigat ceva mâncare de aici. Că în rest …..

  9. . Răspunde

    Ce bataie iei de la asta daca nu o futi cum trebuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.