Ultima actualizare: azi, 11:29

Locale

Sătmăreancă, luptătoare de MMA, dată afară din sală de soțiile colegilor de antrenament

Sătmăreanca Alice Ardelean, luptătoare de MMA, a fost dată afară din sala de sport de soțiile colegilor de antrenament, pentru că avea cont pe platforma OnlyFans. Totul s-a petrecut în orașul britanic Birmingham.

În vârstă de 30 de ani, Ardelean se antrenează acum la sala de sport Ronin MMA din Birmingham, dar a trebuit să se mute din alte locații, după ce a primit mai multe comentarii pline de ură cu privire la postările ei de pe Only Fans, scrie Daily Star, citat de Libertatea.

„În realitate, singurul motiv pentru care făceam OnlyFans era acela de a putea plăti pentru echipamentul meu de antrenament, nutriționist și gimnastică în fiecare zi. Mă gândeam doar la treburile mele, dar ura era acolo. O parte din ură era pe față și femeile din sală se plângeau de mine. A fost jenant. Trebuia să le spun: nu sunt aici să-ți iau omul. E doar munca mea și nu interferez cu treaba ta. Nu e vina mea dacă soțul tău a fost pe OnlyFans-ul meu sau nu”, a spus sătmăreanca.

Alice Ardelean, care a lucrat ca agent de securitate, câștigă în jur de 10.000 de lire sterline pe lună din contul ei OnlyFans.

6 comentarii

  1. Gheorghe Răspunde

    Golanca se da la ciocanele masculior carora muierile casnice nu le satisfac toate poftele?Mai femeilor da masculul nu-l tii acasa de sila,la fel cum nici femeia nu sta de sila langa barbat.Sau nu?Ba da,din pacate cam 30-40% din cupluri stau de sila,asa ca nu pot sa se plateasca si sa imparta bunurile,la unii amaratul de apartament primit de la nea ceasca iar la altii bruma de stransura primita de la parinti.Mai vad si acum niste femei fatale de pe vremea trecuta care erau prezentatoare de moda la mondiala si devoratoare de ciocane fara numar fara numar ale secretarasilor de partid(niste nulitati),ajunse niste cazaturi de ti-e mila de ele.Una isi duce viata prin C2 pe la barurile din cartier mai primeste cate o palinca si o tigare de al cheflii care intarzie deseori sa ajunga acasa de frica ca femeia ii va pune sa dea la buci,asa ca se pilesc ca sa aiba motiv ca nu fac treaba la muiere.Esti de cea mai joasa speta luptatoareo de mmmmmm…mmmmm….ue!!!

  2. aaaa Răspunde

    Știi măcar ce e ăla OnlyFans?

    • Gheorghe Răspunde

      Știu dară, doară sunt abonat la canalul lu’ mă-ta!

      • aaaa Răspunde

        Așa mai vezi și tu o bucă, lăbare. Și nu mai fura nick-uri că te înjură nea Ghiță!

        • Gheorghe Răspunde

          …lasa-l sa fure ca nu mă doare.Cât despre only fans,da am auzit,nu am aprofundat subiectul ca nu ma interesează.Am auzit ca este despre femei care fac bani expunandu-se pe ecran pentru orice doritori (care plătesc bineinteles)de văzut piele goală și frecatori de canci…la rece.Unii masculi habar nu au cum se cucereste o femeie in lumea reala,sunt badarani,increzuti si multi sunt oameni de paie,nu-s de incredere,praffff.Pentru astia sa inventat onlyfans??Sunt atâtea femei în lumea reala,frumoase și dacă știi sa le cucerești chiar poți avea succes.Chiar am niste colege de munca faine,femei reale.E mai frumos,mai palpitant decât sa vezi toate zdrențele care fac bani din prostia altora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.