PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Motocicliști luați la bătaie. Loviți cu pumnii și picioarele pentru că ”au speriat vânatul”

Motocicliști luați la bătaie în județul Satu Mare. Aceștia au intrat pe un drum privat și au fost loviți cu pumnii și picioarele pentru că ”au speriat vânatul”.

Potrivit informațiilor PortalSM, un grup de sătmăreni s-a dus cu motocicletele în direcţia dealului Hodişa, spre o zona de agrement denumită popular „Cornetul Vămenilor”. În această zonă de agrement la care se face accesul pe un drum deschis publicului (drum care face accesul şi la o pensiune), aceștia au fost abordați de mai multe persoane care au manifestat o atitudine ofensivă ieşind în calea motocicletelor şi afirmând că nu au ce căuta pe pământurile lor pentru că sperie vânatul.

În continuare, între un individ şi un mortociclist s-a iscat un scandal, în urma căruia inculpatul a împins-o pe persoana vătămată, care a căzut la pământ, peste acesta căzând motocicleta sa, suferind astfel leziuni fizice. Apoi, inculpatul, împreună cu alte persoane, i-au aplicat lovituri la nivelul capului şi corpului cu pumnii şi cu picioarele. În acest timp, inculpatul i-a aplicat persoanei vătămate o lovitură cu securea în casca pe care o purta pe cap, casca sărindu-i de pe cap a fost luată de către inculpat, care a lovit-o pe persoana vătămată cu casca la nivelul feţei.

După aceste violenţe, agresorii şi celelalte persoane s-au retras, iar persoană vătămată a reuşit să se ridice de la pământ şi să plece cu motocicleta. După plecarea persoanei vătămate, starea conflictuală a continuat, iar după discuţii contradictorii legate de legea care interzice accesul cu motocicletele în zona disputată, inculpatul a purtat discuţii în contradictoriu cu un alt motociclist, iar în acest timp inculpatul i-a aplicat persoanei vătămate, fără nici un avertisment, o lovitură cu coada unui topor în zons lombară. În urma loviturii aplicate, persoana vătămată a căzut la pământ unde a rămas câteva minute, provocându-i leziuni fizice care au necesitat pentru vindecare 4-5 zile de îngrijiri medicale.

Persoanele vătămate și-a retras plângerea, iar agresorii s-au ales cu câte o amendă de 4.500 de lei, respectiv 5.000 de lei.