Ultima actualizare: ieri, 22:15

Locale

Motocicliști luați la bătaie. Loviți cu pumnii și picioarele pentru că ”au speriat vânatul”

Motocicliști luați la bătaie în județul Satu Mare. Aceștia au intrat pe un drum privat și au fost loviți cu pumnii și picioarele pentru că ”au speriat vânatul”.

Potrivit informațiilor PortalSM, un grup de sătmăreni s-a dus cu motocicletele în direcţia dealului Hodişa, spre o zona de agrement denumită popular „Cornetul Vămenilor”. În această zonă de agrement la care se face accesul pe un drum deschis publicului (drum care face accesul şi la o pensiune), aceștia au fost abordați de mai multe persoane care au manifestat o atitudine ofensivă ieşind în calea motocicletelor şi afirmând că nu au ce căuta pe pământurile lor pentru că sperie vânatul.

În continuare, între un individ şi un mortociclist s-a iscat un scandal, în urma căruia inculpatul a împins-o pe persoana vătămată, care a căzut la pământ, peste acesta căzând motocicleta sa, suferind astfel leziuni fizice. Apoi, inculpatul, împreună cu alte persoane, i-au aplicat lovituri la nivelul capului şi corpului cu pumnii şi cu picioarele. În acest timp, inculpatul i-a aplicat persoanei vătămate o lovitură cu securea în casca pe care o purta pe cap, casca sărindu-i de pe cap a fost luată de către inculpat, care a lovit-o pe persoana vătămată cu casca la nivelul feţei.

După aceste violenţe, agresorii şi celelalte persoane s-au retras, iar persoană vătămată a reuşit să se ridice de la pământ şi să plece cu motocicleta. După plecarea persoanei vătămate, starea conflictuală a continuat, iar după discuţii contradictorii legate de legea care interzice accesul cu motocicletele în zona disputată, inculpatul a purtat discuţii în contradictoriu cu un alt motociclist, iar în acest timp inculpatul i-a aplicat persoanei vătămate, fără nici un avertisment, o lovitură cu coada unui topor în zons lombară. În urma loviturii aplicate, persoana vătămată a căzut la pământ unde a rămas câteva minute, provocându-i leziuni fizice care au necesitat pentru vindecare 4-5 zile de îngrijiri medicale.

Persoanele vătămate și-a retras plângerea, iar agresorii s-au ales cu câte o amendă de 4.500 de lei, respectiv 5.000 de lei.

6 comentarii

  1. Vulpea bi-polara Răspunde

    Cum sa sperie vanatu…ca doar bikerii astia merg linistiti, fara tobe modificate, fara depasiri alandala… . Cand citesti cate o stire cu ei…cei mai cuminti oameni, nici n-ai zice ca s-ar baga sub tir.

    • altu fără bmw Răspunde

      Eu zic cam așa. Ca să vadă ce deranj fac într-o pădure hai să mergem cu toții și să dăm la maxim motoarele sub geamurile lor. Așa cam pe la 2-3 noaptea când normal este liniște. Eu înțeleg pe ăia care au ATV-uri și circulă cu ele că am animale pe pășune sau altceva similar dar pe ăștia veci nu. Normal ar trebui să aibă undeva o pistă pentru așa ceva și acolo nu au decât să se dea peste cap! Punct. Ca să nu mai povestesc că este și tulburare în posesie la faza asta.

      • Nha Răspunde

        De obicei esti mai cerebral. Daca e drum de acces la o pensiune si deschis accesului, nu vad de ce nu pot merge pe motociclete.. cum se circula si in oras cu motociclete, atv-uri si alte paraitoare. Nu cred sa se fi oprit in padure sa ambaleze motoarele, asa cum ai face-o tu la 2 noaptea. Daca sunt motoare de off road nu se dau pe piste, s.a.m.d.

        • altu fără bmw Răspunde

          Piste în sensul că trasee desemnate și pe cât posibil supravegheate și puțin și întreținute. Eu i-aș obliga să anunțe și să aibă și ceva posibilități de intervenție că oricând se pot accidenta. Că dacă la un meci este obligatoriu echipă medicală aici nu văd de ce nu ar fi le fel. Nu la floaster mă refeream. Iar ăștia cu ATV-urile circulă exact unde le taie capul că numai pe acel drum la care se face referire deschis circulației nu se deplasează. Acum pricepi? În țările civilizate sunt trasee, piste sau spune cum vrei și acolo nu au decât să se descarce. Că vorba vine dacă la unul îi vine ideea strălucită și zice că hai să o ia pe scurtătură de la Scocond și trece pe unde îl taie capul, distruge ceva recoltă sau ceva imobil, produce un accident că așa i se scoală lui, și atunci zicem la fel? Nu cred. Că cine îi oprește? Toate au o limită.

          • Sâcă

            Dacă drumul e privat trebuie închis prin indicator sau barieră ….dacă este public, poate merge și cu ….avionul, iar restricții pot fi cele aflate în legea circulației ..

          • altu fără bmw

            @Da, măi @Sâcă dar atunci să meargă pe drum și nu prin pădure sau pe unde apucă. Nu știu ce nu pricepi. Că la ăștia problema este că nimic nu respectă și zici că-s scăpați de undeva și acuma refulează din ei totul. Nu-i drumul meu și nici nu stau pe acolo dar nu cred că mi-ar conveni săptămânal și mai ales de weekend astfel de specatcole gratuite și nedorite. Că ei au drepturi. Păi restul nu au????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.