PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

A început concursul pentru Spitalul Județean! Marcela Papici, singura candidată; Adrian Marc, scos din joc

A început concursul pentru Spitalul Județean Satu Mare. Marcela Papici, singura candidată, a participat, miercuri dimineața, la concurs, unde și-a susținut proiectul pentru postul de manager. Adrian Marc, actualul manager interimar, a pierdut, în primă fază, procesul intentat împotriva Spitalului Județean Satu Mare. 

Marcela Papici a publicat pe pagina ei de Facebook un mesaj înainte cu 15 minute de a intra în examinare.

„In 15 minute intru in examinare, sustinerea proiectului, la Spitalul Judetean de Urgenta Satu Mare, pentru postul de manager.

Tineti-mi pumnii! Ca s-au mai vazut cazuri ca din “unic candidat” sa ajungi pe locul 2! PS: M-am asortat cu acest ancestral cuier de la etajul 6 al SJUSM, care dateaza din 1972, de cand a fost construit spitalul”, este mesajul acesteia.

Adrian Marc a pierdut, în primă fază, procesul intentat împotriva Spitalului Județean Satu Mare. El i-a dat în judecată pe reprezentanții Consiliului de Administrație al Spitalului Județean Satu Mare, pe președintele Consiliului Județean, Pataki Csaba și Consiliul Județean Satu Mare. Adrian Marc a cerut anularea deciziei comisiei care i-a respins candidatura pentru examenul de manager al Spitalului Județean Satu Mare, motivul fiind acela că nu îndeplinește criteriile de studii. Marc a mai cerut suspednarea concursului până la finalizara procesului pe fond, dar instanța i-a respins cererea. El are însă la dispoziție cinci zile pentru a ataca decizia.

Rămâne de văzut cum se va sfârși, în cele din urmă, concursul și cui îi va fi atribuit rolul de manager al Spitalului Județean Satu Mare.