Ultima actualizare: azi, 10:50

Locale

A început concursul pentru Spitalul Județean! Marcela Papici, singura candidată; Adrian Marc, scos din joc

A început concursul pentru Spitalul Județean Satu Mare. Marcela Papici, singura candidată, a participat, miercuri dimineața, la concurs, unde și-a susținut proiectul pentru postul de manager. Adrian Marc, actualul manager interimar, a pierdut, în primă fază, procesul intentat împotriva Spitalului Județean Satu Mare. 

Marcela Papici a publicat pe pagina ei de Facebook un mesaj înainte cu 15 minute de a intra în examinare.

„In 15 minute intru in examinare, sustinerea proiectului, la Spitalul Judetean de Urgenta Satu Mare, pentru postul de manager.

Tineti-mi pumnii! Ca s-au mai vazut cazuri ca din “unic candidat” sa ajungi pe locul 2! PS: M-am asortat cu acest ancestral cuier de la etajul 6 al SJUSM, care dateaza din 1972, de cand a fost construit spitalul”, este mesajul acesteia.

Adrian Marc a pierdut, în primă fază, procesul intentat împotriva Spitalului Județean Satu Mare. El i-a dat în judecată pe reprezentanții Consiliului de Administrație al Spitalului Județean Satu Mare, pe președintele Consiliului Județean, Pataki Csaba și Consiliul Județean Satu Mare. Adrian Marc a cerut anularea deciziei comisiei care i-a respins candidatura pentru examenul de manager al Spitalului Județean Satu Mare, motivul fiind acela că nu îndeplinește criteriile de studii. Marc a mai cerut suspednarea concursului până la finalizara procesului pe fond, dar instanța i-a respins cererea. El are însă la dispoziție cinci zile pentru a ataca decizia.

Rămâne de văzut cum se va sfârși, în cele din urmă, concursul și cui îi va fi atribuit rolul de manager al Spitalului Județean Satu Mare.

16 comentarii

  1. radical2 Răspunde

    in loc sa progresam, tot inapoi mergem. bravo.

    • ... Răspunde

      Jale. Și ne mai întrebăm de ce fug și medicii dar și bolnavii de spital. Uite răspunsul!

  2. ... Răspunde

    Din lac în puț. Unii au memoriu scurtă și uită ce a înfăptuit duamna cât a fost “menajer” la spital. Am așa o presimțire că așa de singură dar tot va ieși pe locul 2. Oricum dacă e să aleg din ăștia doi mai bine ar pune anunț la olx pentru angajare. Sincer.

    • Cetățeanul turmentat Răspunde

      Marc Adrian a fost destul timp director, ba la DGASPC, ba la spital.
      Să nu se mai plângă atâta!

      • bigbrother Răspunde

        Și despre înfierile internaționale nu am auzit să fie tras la întrebări. Că din ce se șușutește oioi….. Ăștia doi nu știu ce caută pe acolo. Amândoi. Că vorba vine ăsta actualul încă nu a zis nimic de fata aia omorâtă la UPU iar femeia asta a rătat ce poate ca viceprimar sau în mandatul trecut de manager la spital. Chiar nu avem pe cineva bun ca manager de pus acolo????? Că atunci e de plecat fraților de aici!

      • Numeninutevrea Răspunde

        Nimeni nu te vrea papicioaie, ai fost profesoara ai detinut exact 2 functii una la consiliu pe vremea lui stef si unaa spital ca te a pus tot el, esti si ai fost praf n ai facut nimic concret si notabil, decat ai dat contractu la folda ani la rand patron fiind tot stef prin nevasta sa, nu te recomanda nimic

  3. calulucosma Răspunde

    vai de noi cu papici daca ajunge la spital. sint totusi optimist, sper sa ma calareasca

  4. Dr Albu Răspunde

    Papici are garantat locul 2

  5. Fanultău Răspunde

    marcelina primiti ca daca o sa fi menajera la spital,toate deplasarile o sa fie prin agentia ta de turism? cum ai facut la primarie cu simbotur?

  6. Norik Răspunde

    ÎN SFÂRȘIT SPITALUL JUDEȚEAN VA AVEA UN MANAGER COMPETENT DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE!!!!! FELICITĂRI MARCELA PAPICI

    • bigbrother Răspunde

      Speri că vei căpăta mai ușor pastilele tale pentru paranoia sau alte păsărici din capul tău și de aia lingi deja preventiv????

      • caraba Răspunde

        bigbrother la mine te referi cind spui de lingau? intelegema ca trebuie sa dau limbi ca mio angajat nevasta coafeza la agentie. daca nu o angaja o criticam ca alta data. in pnl paulesti e bine, nu intreba si de asta,sint in partidul asta ca iese ceva cașcaval, intelegi?

        • bigbrother Răspunde

          Cum se spune la unguri – Akinek nem inge ne vegye magára. În traducere liberă te simți vizat?

    • Alin Răspunde

      Marcela, te-ai cam făcut de căcat!.

  7. Mirc Răspunde

    Cu atâția ,,competenți” in comentarii dar nici unul competent să-și depună candidatura , dar de unde nu-i, nici Dumnezeu nu cere.
    Nu îi de mirare ,,că cu” atâția ,,competenti” ne merge așa bine.
    Doamna MANAGER numai în troacă să nu întrați că vă mănâncă PORCII.

  8. Ion ion Răspunde

    Manajer… ???
    O mai fo odată …nu i bugăt ?
    Și mai avem unu în sat …
    De un finanțâst avem nevoie ..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.