Ultima actualizare: azi, 16:15

Publicitate

TOP MODA, magazin de mobilă nouă și second-hand în Satu Mare. Calitate maximă și prețuri decente

TOP MODA este un magazin de mobilă nouă și second-hand în municipiul Satu Mare, în cadrul căruia se pune accent pe calitate, prețuri decente și pe satisfacția totală a clienților.

Magazinul își reînnoiește stocul lunar cu produse din Germania, Austria și Polonia cu produse moderne și calitative, respectiv mese cu scaune, dormitoare, garderobe, dulapuri, comode și orice este nevoie pentru a face dintr-o casă acasă.

Peste 1.500 de clienți mulțumiți

După trei ani de la deschiderea magazinului, peste 1.500 de clienți au trecut pragul magazinului mulțumiți.

Am deschis în 2020, în pandemie, am avut luni întregi fără rezultat. Am avut, însă, încredere în misiunea noastră, ceea ce este să ne concentrăm pe sustenabilitate, să aibă și orașul nostru un magazin de mobilă second-hand, unde produsele sunt de calitate și prețurile nu sunt exagerate. Și ca oamenii să înțeleagă că putem să dăm o nouă viață unei mobile și chiar merită financiar să facem acest lucru”, au precizat proprietarii magazinului.

Transport gratuit și servicii de montare

Pentru a mulțumi clienții, magazinul asigură transport gratuit pe teritoriul orașului, oferă servicii de montare și fac mici modificări de dimensiune, dacă este necesar.

Pentru cei ce își doresc, totuși, mobilă nouă, proprietarii magazinului au decis să ofere sătmărenilor și produse noi, nu doar second-hand.

Reduceri și oferte neratabile

Proprietarii magazinului TOP MODA vin, periodic, în întâmpinarea clienților cu reduceri și oferte neratabile. De exemplu, lenjerie de pat sau pătură gratuită la fiecare pat sau dormitor achiziționat – până la epuizarea stocului disponibil. De asemenea, la fiecare pat cumpărat, clienții primesc somieră și saltea gratuită.

Contact

Magazinul este situat pe bulevardul Lucian Blaga, nr 218, vizavi de OMV

Facebook: TOP MODA – mobilă nouă și second hand

Telefon: 0755981012

STOC NOU

Din data de 22 martie 2023, magazinul va dispune de stoc nou pentru toate gusturile.