Ultima actualizare: ieri, 19:37

Locale

Se redeschide 8 Mile! Mâncare sănătoasă, fast-food şi meniuri pentru copii

Peisajul culinar al judeţului Satu Mare este, acum, complet fiindcă ceea ce lipsea, şi anume un local pentru absolut toate gusturile şi vârstele – pentru gurmanzi, pentru copii, dar şi pentru cei ce vor să mănânce sănătos şi calculat – îşi deschide porţile, luni, 24 aprilie!

Bistro 8 Mile se redeschide în Micro 16 – healty food, fast-food, meniuri pentru copii

Bistro 8 Mile se redeschide în municipiul Satu Mare, însă, de data aceasta, sub o altă formă. Mai exact, localul va oferi o varietate de opțiuni culinare, atât pentru cei care doresc să mănânce sănătos, cât și pentru cei care preferă fast-foodul, existând inclusiv meniuri pregătite special pentru copii.

Localul a fost preluat de către Andreia şi Florin Fuşle, doi tineri pasionaţi de gătit, care doresc să ducă bucătăria din judeţul Satu Mare la un alt nivel, punând un mare accent pe mâncarea sănătoasă. Andreia a urmat cursuri de nutriţionist, fiind şi antrenor personal, iar meniul a fost conceput cu ajutorul unor specialişti în domeniu.

Printre mâncărurile sănătoase se numără: supele cremă, salatele proaspete (dar nu orice fel de salate!), burgeri fit, sucuri proteice. Practic, vă puteţi abona şi la un meniu săptămânal de mâncare sănătoasă, care are caloriile calculate de specialişti în domeniu.

Pe de altă parte, aici vor fi şi preparate speciale 8Mile, precum: scăriţe cu cartofi în coajă şi sos BBQ, piept de pui, piept de raţă, steak de vită, Rib Eye Steak, păstrăv la grill, somon. Lista specialităţilor continuă cu paste, risotto, creveţi, diferite sortimente de panini, burgeri, preparate pentru mic dejun cu avocado, guacamole, etc.

Persoanele care vor comanda “a la carte” în locaţie vor primi o surpriză din partea casei, iar luni, în prima zi, se va oferi popcorn gratis!

În plus, atmosfera prietenoasă și relaxantă din restaurant va fi un loc perfect pentru a petrece timpul cu prietenii și familia. Cu o varietate de opțiuni pentru toate gusturile, Bistro 8 Mile va fi cu siguranță unul dintre cele mai populare locuri de mâncat din Satu Mare.

În concluzie, redeschiderea Bitro 8 Mile este o veste bună pentru toți cei care își doresc să mănânce bine și să petreacă timp de calitate într-un mediu plăcut. Cu opțiuni sănătoase și delicioase, restaurantul va oferi, cu siguranță, ceva pentru toți şi pentru toate gusturile!

La 8 Mile se vor putea organiza diferite evenimente precum: zile de naştere cu bufet suedez, iar la cerere preparatele pot fi livrate şi în sistem catering.

Va fi inclusiv un spaţiu special amenajat pentru copii, cu Play Station.

Şi nu uitaţi un detaliu important: Meniul Zilei are săptămâna aceasta un preţ promoţional, aşa că profitaţi din plin şi descoperiţi noile bunătăţi din Satu Mare!

Restaurantul 8 Mile se află în Micro 16, pe b-dul Sănătăţii K17. Telefon: 0756 343 662