Ultima actualizare: azi, 18:14

Locale

Sătmărean obligat să plătească 79.000 euro despăgubire. Doi copii au rămas fără tată

Un sătmărean a fost condamnat, luna aceasta, la închisoare cu suspendare după ce în urmă cu 5 ani a acroșat mortal un biciclist.

Potrivit informațiilor PortalSM, accidentul a avut loc în data de 23.06.2018, în jurul orei 16.40, pe raza localități Pomi. Șoferul a lovit un biciclist, care a fost proiectat în șanț. În urma accidentului, biciclistul a decedat.

Șoferul a declarat că la data producerii accidentului, în timp ce se deplasa prin localitatea Pomi, a fost cuprins de anumite gânduri și a fost orbit de soare, întrucât a observat târziu biciclistul care se deplasa pe partea carosabilă.

După accident, șoferul s-a deplasat către biciclist, care era căzut în șanț, moment în care a observat că îi curgea sânge din naş şi urechi, solicitând persoanelor prezente la faţa locului să sune la 112.

Bărbatul a fost condamnat la 1 an și 8 luni de închisoare cu suspendare și la plata sumei de 79.000 de euro cu titlul de despăgubire pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă.

Un comentariu

  1. i luv romanistan Răspunde

    daca ai bani in romanistan poti sa-ti cumperi si sclavi, sau sa platesti o viata, aici totul are un pret, i luv romanistan!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.