PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Bărbat bătut crunt de un minor (16 ani) beat, în plină stradă, la Satu Mare!

Bărbat bătut în plină stradă în municipiul Satu Mare pentru că a refuzat să îi ofere bani unui minor, în vârstă de 16 ani, beat.

Potrivit informațiilor PortalSM, un tânăr în vârstă de 16 ani din Satu Mare a agresat în plină stradă un bărbat. Acesta la bătut pe bărbat după care a fugit printre blocuri. Tânărul de 16 ani i-a aplicat mai multe lovituri cu pumnul în zona feței, cauzându-i leziuni ce au necesitat pentru vindecare un număr de 42-45 zile de îngrijiri medicale.

Potrivit victimei, incidentul a avut loc pe strada Târnavei, în faţa unui magazin, când un tânăr aflat sub influența băuturilor alcoolice i-a solicitat o sumă de bani. Întrucât acesta a refuzat să-i dea suma cerută, tânărul a început să îl lovească cu pumnii şi palmele de mai multe ori în zona feţei. În urma agresiunilor bărbatului i s-a rupt un dinte.

După agresiune tânărul a reușit să fugă printre blocuri, dar a fost prin la scurt timp cu ajutorul camerelor de supraveghere care au surprins momentul.

Pentru că acesta era minor la data producerii incidentului, a fost condamnat la o măsură educațională pe timp de 3 luni și la despăgubire în bani în valoare de 1.000 lei.

Exit mobile version