Ultima actualizare: ieri, 21:26

Locale

Bărbat bătut crunt de un minor (16 ani) beat, în plină stradă, la Satu Mare!

Bărbat bătut în plină stradă în municipiul Satu Mare pentru că a refuzat să îi ofere bani unui minor, în vârstă de 16 ani, beat.

Potrivit informațiilor PortalSM, un tânăr în vârstă de 16 ani din Satu Mare a agresat în plină stradă un bărbat. Acesta la bătut pe bărbat după care a fugit printre blocuri. Tânărul de 16 ani i-a aplicat mai multe lovituri cu pumnul în zona feței, cauzându-i leziuni ce au necesitat pentru vindecare un număr de 42-45 zile de îngrijiri medicale.

Potrivit victimei, incidentul a avut loc pe strada Târnavei, în faţa unui magazin, când un tânăr aflat sub influența băuturilor alcoolice i-a solicitat o sumă de bani. Întrucât acesta a refuzat să-i dea suma cerută, tânărul a început să îl lovească cu pumnii şi palmele de mai multe ori în zona feţei. În urma agresiunilor bărbatului i s-a rupt un dinte.

După agresiune tânărul a reușit să fugă printre blocuri, dar a fost prin la scurt timp cu ajutorul camerelor de supraveghere care au surprins momentul.

Pentru că acesta era minor la data producerii incidentului, a fost condamnat la o măsură educațională pe timp de 3 luni și la despăgubire în bani în valoare de 1.000 lei.

5 comentarii

  1. Valahu Răspunde

    Datile ajutor social la leprele societatii!

  2. Peda Gogu Repetent Răspunde

    Aspecte din viața cotidiană a României educate. Aici se ajunge când tinerii nu pot fi disciplinați că nu e voie că apar imediat după colț haștaghiștii. Și vă spun eu că va fi și mai rău! Stați să vedeți rezultatele de la BAC-ul care începe de mâine! 🤔🥴😱😢 Iar o parte dintre repetenți sunt cei care ne fac legile în momentul de față! Scapă cine poate!🥴😱😰🤢

  3. Mihaita Piticu' Răspunde

    O sa ajungem ca Brazilia in ritmul asta….Lumea a 3 a…

  4. Xpert86 Răspunde

    O sa se ajunga ca in Brazilia sau Mexic pentru ca ast e vointa politrucilor romani careprin taierea pensiilor si salarii mici ii fac pe politisti sa isi aleagă alta cariera profesionala!!!!

    • Peda Gogu Repetent Răspunde

      Și acum cum valul ăsta de anulare a pensiilor speciale nemeritate și majoritatea nemuncite vei vedea că va exploda numărul celor care ies din sistem la pensie. Va fi penurie de oameni pe posturi iar cei care vor rămâne vor considera că pot lucra și în dorul lelii. Este foarte probabil ca și scenariu. La vremea lui Băsescu la tăierea cu 25% asta s-a întâmplat. Pentru că nu te supăra nu mi se pare normal totuși ca să ieși la pensie la 48 de ani ca și recent un procuror. Fii sigur că așa de stresat a fost toată viața pentru pensia și specială dar și prea timpurie că de cum iese la pensie își deschide un cabinet de avocatură. Și atunci?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.