Ultima actualizare: azi, 18:14

Locale

Bărbat cu handicap din Satu Mare, jignit și amenințat cu moartea de propriul fiu

Un bărbat cu handicap din Satu Mare a depus cerere pentru ordin de protecție împotriva propriului fiu după ce acesta l-a jgnit și l-a amenințat cu moartea în nenumărate rânduri.

Potrivit informațiilor PortalSM, bărbatul este o persoana încadrată în grad de handicap, fiind în scaun cu rotile, având nevoie de ajutor din cauza problemelor medicale. După moartea soției lui, acesta a rămas în apartament cu unul dintre cei doi fii. Fiul care a părăsit locuința a început să își schimbe comportamentul atât față de tatăl său, cât și față de fratele său.

Bărbatul a început să își jignească și să își amenințe tatăl și fratele în nenumărate rânduri. Tatăl său a spus că acesta este agresiv verbal de fiecare dată când are ocazia. Cuvintele pe care i le adresează sunt jignitoare și înjositoare, tânărul adresându-i-se cu jigniri și de fiecare dată când are ocazia, făcându-l pe acesta “handicapat”. De asemenea, îl ameninţă că îl omoară .

Cu toate că trăiește în teroare din cauza fiului, tatăl a decis, în cele din urmă, să își retragă plângerea împotriva lui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.