Ultima actualizare: azi, 21:44

Locale

Capricci dă startul petrecerilor de vară în aer liber, cu un concert al artistului Mario Fresh

Restaurantul Capricci din Satu Mare marchează sosirea verii cu un eveniment cu totul special: prima petrecere pe terasă, sub cerul liber, la care va concerta live însuși Mario Fresh.

Capricci va găzdui, așadar, vineri, 23 iunie, un concert live susținut de Mario Fresh, unul dintre cei mai cunoscuți artiști din industria muzicală românească. Evenimentul este o oportunitate deosebită de a celebra sosirea verii și de a participa la o petrecere într-un cadru relaxant și elegant. Participanții vor avea ocazia să petreacă sub cerul liber, pe terasa restaurantului Capricci, în timp ce se bucură de băuturi și de preparate culinare delicioase.

„Știi că e, oficial, vară atunci când participi la primul party pe terasă, sub cerul liber, la Capricci! Vă anunțăm, așadar, că dăm startul petrecerilor în aer liber, și… cum altfel decât cu un artist de top?! Notează în calendar: Mario Fresh, vineri – 23 iunie! Nu poți să lipsești!”, transmit organizatorii.

Rezervări

Pentru a își asigura prezența la concertul lui Mario Fresh, clienții sunt încurajați să efectueze rezervări în avans la numărul de telefon 0770533993.