PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Crimă în România! Fiul unui polițist a ucis o fată și a înjunghiat un tânăr

Un adolescent în vârstă de 17 ani, elev la Liceul Militar din Craiova, fiu de polițist, a ucis o fată de 14 ani și l-a rănit grav pe prietenul ei, în vârstă de 19 ani.

Tânărul de 17 ani din, Craiova, a înjunghiat cu un cuțit de vânătoare o tânără de 14 ani și un adolescent de 19 ani. Tânăra a murit în urma atacului iar băiatul a fost transportat la spital în stare gravă. Agresorul fusese oprit de o patrulă de poliție locală cu puțin timp înainte de atac.

Potrivit Digi24, polițiștii locali au povestit că doi colegi ai lor l-au văzut pe atacator, ieri, în zona unor statui. Avea un comportament neobișnuit, spun polițiștii. Mai mulți trecători au fost martori la crimă. Cu toate că acesta a fugit de la locul agresiuni, a fost prins și reținut pentru 24 de ore.

Atacatorul este fiul unui polițist de la IPJ Dolj, fiind elev la Colegiul Militar din Craiova.

Tânărul de 19 ani, înjunghiat de agresor, se află în spital în stare gravă și urmează să fie operat.

“În UPU a fost adus de către echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă un tânăr de 19 ani, victima unei agresiuni fizice prin înjunghiere, în stare foarte gravă, în șoc hemoragic, cu plăgi înjunghiate, penetrate, la nivelul toracelui, mâinii stângi și antepiciorului drept. A primit îngrijiri medicale de urgență complexe, la locul solicitarii, în ambulanța SMURD, cât și în UPU, fiind transferat în sala de operație chirurgie toracică, pentru a se interveni chirurgical de urgență”, au declarat reprezentanții SJUC Craiova.