Ultima actualizare: azi, 14:52

Naţionale

Crimă în România! Fiul unui polițist a ucis o fată și a înjunghiat un tânăr

Un adolescent în vârstă de 17 ani, elev la Liceul Militar din Craiova, fiu de polițist, a ucis o fată de 14 ani și l-a rănit grav pe prietenul ei, în vârstă de 19 ani.

Tânărul de 17 ani din, Craiova, a înjunghiat cu un cuțit de vânătoare o tânără de 14 ani și un adolescent de 19 ani. Tânăra a murit în urma atacului iar băiatul a fost transportat la spital în stare gravă. Agresorul fusese oprit de o patrulă de poliție locală cu puțin timp înainte de atac.

Potrivit Digi24, polițiștii locali au povestit că doi colegi ai lor l-au văzut pe atacator, ieri, în zona unor statui. Avea un comportament neobișnuit, spun polițiștii. Mai mulți trecători au fost martori la crimă. Cu toate că acesta a fugit de la locul agresiuni, a fost prins și reținut pentru 24 de ore.

Atacatorul este fiul unui polițist de la IPJ Dolj, fiind elev la Colegiul Militar din Craiova.

Tânărul de 19 ani, înjunghiat de agresor, se află în spital în stare gravă și urmează să fie operat.

“În UPU a fost adus de către echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă un tânăr de 19 ani, victima unei agresiuni fizice prin înjunghiere, în stare foarte gravă, în șoc hemoragic, cu plăgi înjunghiate, penetrate, la nivelul toracelui, mâinii stângi și antepiciorului drept. A primit îngrijiri medicale de urgență complexe, la locul solicitarii, în ambulanța SMURD, cât și în UPU, fiind transferat în sala de operație chirurgie toracică, pentru a se interveni chirurgical de urgență”, au declarat reprezentanții SJUC Craiova.

 

6 comentarii

  1. mesteru Răspunde

    Craiova. AD 2023. „Mi-am pus mănuși, o mască și am scos maceta din rucsac“. În concluzie, aveți grijă prin grădinile botanice.

  2. Bibi Răspunde

    Dascălii sunt de vină, că nu i-au băgat în cap cei 7ani de acasă. Violența și proasta creștere i-au dat-o milițianul tăticu și mămica. Ăsta ajunge mare infractor. A comis-o! Nu va ezita sa o repete.

    • Duceți-l pe ăsta la spitalul de nebuni, închideți-l și aruncați cheia Răspunde

      Vrei asta la un pui de special? Cine crezi ca are curaj? Si sa nu-mi spuna careva ca nu erau semne ca asta afiseaza semne clare chiar patologice prin comportament? Si asta urma scoala militara si a trecut toate testele p@lii psihologice? Cat a dat ca sa treaca sau cat de superficial a fost psihologul in cauza? Asta trebuie bagat la spitalul de nebuni, inchis cu lacat si cheia aruncata! Adica pur accidental umbla prin parcul botanic cu maceta ca de obicei si traditional tot omul normal??????? Voi auziti ce zice???? Asta e ca si tampitul ala de copil de bani gata din Serbia care a omorat o gramada de elevi la scoala acum o luna!

    • Pistike Răspunde

      Cei “7 ani de acasă” sunt datoria părinților, nu a școlii!
      Dar de la un pui de milițian ce așteptări să ai?

      • Duceți-l pe ăsta la spitalul de nebuni, închideți-l și aruncați cheia Răspunde

        👍. Baiul e ca tampitul nici nu realizeaza ce a facut rade ca boul. Parca vad ca si asta brusc va disparea intr-un azil italian ca si Iorgulescu jr.

  3. cacapisu Răspunde

    Baiat de 19 ani fute la una de 14… ROMANIA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.