Ultima actualizare: azi, 16:16
Locale

FOTO. Locuitorii unei comune din Satu Mare, revoltați. ,,Nu avem apă, iar străzile arată așa!”

Locuitorii unei comune din județul Satu Mare sunt revoltați. Ei spun că majoritatea gospodăriilor nu au apă, iar oamenii, mulți dintre ei în vârstă, se văd nevoiți să meargă după apă până în centrul comunei. Mai mult, localnicii se plâng de faptul că se lucrează de mai bine de un an, se sapă șanțuri, dar rezultatele nu se văd. ,,Așa arată străzile”, spun aceștia.

,,Încă de anul trecut, în comuna Santău, 80% dintre oameni nu au apă, iar de un an se tot sapă și se închid șanțuri. Oamenii, mulți bătrâni fără ajutor, trebuie să se descurce cum pot și să își aducă apă din centrul comunei. Iar când îl întrebăm pe primar ce se întâmplă, primim același răspuns: ,,vom avea!” E strigător la cer. Așa arată străzile, noroi până la gleznă când plouă, iar acum se sapă din nou. Cum să ieșim sau să intrăm în curte? Suntem revoltați”, este mesajul transmis de o sătmăreancă, prin intermediul PortalSM.

6 comentarii

  1. Mateiaș Răspunde

    Model de administrare PNL. Si mai cer să le dăm județul pe mână. Ne îngroapă de vii

  2. CATRINEL RAT Răspunde

    PRIMARUL E FINUL LUI ADRIAN COZMA

  3. GOVOR.. Răspunde

    Mâine vin acolo și se rezolvă ..Votați PSD..😅🤣

  4. Www Răspunde

    Kozma rezolva. Va inunda in gunoi.

  5. o parere Răspunde

    Din pacate acele proiecte sunt facute din start aiurea. Proiectarea se face la Bucuresti de oaneni care probabil nici nu au fost in zona, se uita pe Google earth si cam atat. Una este proiectarea, alta este executia. Nici nu vor sa schimbe solutiile, chiar daca isi dau seama ca e o prostie ce au proiectat. Nu prea are legatura primarul, nu el este beneficiarul, APASERVUL este. Peste tot in tara aceste proiecte sunt cu probleme.

    • altu fără bmw Răspunde

      ….. a se vedea în acest sens și ce a fost acum un an la Sătmărel și cum am spus atunci toate au rămas așa. Pentru că pe ăia din București locația asta unde se agață harta-n cui nu-i interesează și dacă e ceva problemă nu ajunge până la ei. De fapt în blindează urechile și ricoșează din ei orice observație. Primăria sau beneficiarul final al proiectului normal ar trebui să aibă un punct de spus. Mai ales dacă acele probleme sesizate sunt și reale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.