PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Polițist din Satu Mare, condamnat cu suspendare. Beat la volan, s-a oprit în gardul unui cimitir

Un polițist rutier din Satu Mare a fost condamnat la închisoare cu suspendare. Beat la volan, omul legii s-a oprit cu autoturismul în gardul unui cimitir.

Potrivit informațiilor PortalSM, polițistul a fost invitat să participe la o petrecere nocturnă organizată la un bar din județul Satu Mare. Acolo, polițistul a consumat bere după bere, până s-a făcut dimineață. În jurul orei 5.00 dimineața, omul legii, împreună cu alte trei persoane, au hotărât că e o idee bună să se deplaseze cu mașina într-o altă localitate, pentru a continua cheful.

Petrecăreții s-au pus în mașină, iar la volan a urcat chiar polițistul. La un moment dat, cu toții fiind euforici după alcoolul consumat întreaga noapte, autoturismul a părăsit partea carosabilă, a ajuns într-un șanț, după care s-a izbit puternic de gardul unui cimitir.

Polițistul a fost trimis în judecată pentru săvârşirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe și a fost condamnat la pedeapsa de 1 an şi 6 luni închisoare cu suspendare.