Ultima actualizare: azi, 20:44

Locale

Polițist din Satu Mare, condamnat cu suspendare. Beat la volan, s-a oprit în gardul unui cimitir

Un polițist rutier din Satu Mare a fost condamnat la închisoare cu suspendare. Beat la volan, omul legii s-a oprit cu autoturismul în gardul unui cimitir.

Potrivit informațiilor PortalSM, polițistul a fost invitat să participe la o petrecere nocturnă organizată la un bar din județul Satu Mare. Acolo, polițistul a consumat bere după bere, până s-a făcut dimineață. În jurul orei 5.00 dimineața, omul legii, împreună cu alte trei persoane, au hotărât că e o idee bună să se deplaseze cu mașina într-o altă localitate, pentru a continua cheful.

Petrecăreții s-au pus în mașină, iar la volan a urcat chiar polițistul. La un moment dat, cu toții fiind euforici după alcoolul consumat întreaga noapte, autoturismul a părăsit partea carosabilă, a ajuns într-un șanț, după care s-a izbit puternic de gardul unui cimitir.

Polițistul a fost trimis în judecată pentru săvârşirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe și a fost condamnat la pedeapsa de 1 an şi 6 luni închisoare cu suspendare.

 

3 comentarii

  1. Mihai Răspunde

    Suspendarea pedepsei este o treabă , iar amânarea aplicării pedepsei este cu totul altceva , dar se pare că unii nu știu nici măcar copia textul de pe portaljust …

  2. Eu Răspunde

    Bine zis, Mihai! Unii “jurnalisti” scriu numai de dragul de a scrie (sau de musai, ca no…tre sa se justifice oriscum la superiori) dezinformarea ar trebui pedepsita aspru si pedeapsa dubla daca e vb de jurnalist + interdictia de a mai profesa pe minim 10 ani!

  3. altu fără bmw Răspunde

    @Eu, tu știi că visezi! Nu sunt în stare să pună o poză măcar din județ. Au fost situațiii de-a dreptul penibile pe care le-am și sesizat atunci cu accident din județ la Culciu cu poză din sensul giratoriu din centrul vechi sau poză cu bulevard din Constanța cu nu știu câte benzi și în poză cu troleibuz dar accident de fapt de la noi de pe Lucian Blaga. Așa că nu știu la ce să mai aveți pretenția să facă meserie cum trebuie. Avem jurnalism pe măsura județului. Atât. Dacă se accpetă?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.