PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Elevă de 15 ani din Satu Mare, bătută crunt cu pumnii și picioarele de o colegă

O elevă, în vârstă de 17 ani, aflată în clasa a-VIII-a, la o școală din municipiul Satu Mare și-a bătut colega de clasă cu pumnii și picioarele, iar toată cearta a pornit de la o afirmație legată de părul agresoarei.

Totul a început în timp ce elevele se aflau în clasă, înainte de începerea primei ore. Eleva, în vârstă de 17 ani, a vrut să se așeze în banca sa, însă o colega ei, în vârstă de 15 ani, i-a atras atenția să nu se așeze în locul respectiv deoarece dirigintele i-a spus ca ea să ocupe acel loc. Atunci aceasta a început să o înjure și să o acuze pe colega ei că ar avea perucă în loc de păr naturalm moment în care a și tras-o de păr pentru a verifica dacă are perucă. Victima a încercat să se apere, însă nu a reușit. Apoi, agresoarea a început să o bată, i-a aplicat lovituri cu pumnul și picioarele în zona feței, a coapselor și a genunchiului drept, până au intervenit colegii.

Eleva a fost transportată la UPU Satu Mare, având leziuni traumatice care au necesitat pentru vindecare 4-5 zile de îngrijiri medicale.

Eleva agresoare se afla în clasa a-VIII-a ca urmare a faptului că, în mod repetat, nu promovase anul școlar. Aceasta era cunoscută între colegi ca având un comportament violent în cadrul unității de învățământ.

Incidentul a avut loc la sfârșitul anului trecut, însă, în această săptămână, agresoarea a fost trimisă în judecată. Acum, tânăra urmează să fie judecată pentru săvârşirea infracţiunii de lovirea sau alte violențe.