Ultima actualizare: azi, 10:20

Locale

Elevă de 15 ani din Satu Mare, bătută crunt cu pumnii și picioarele de o colegă

O elevă, în vârstă de 17 ani, aflată în clasa a-VIII-a, la o școală din municipiul Satu Mare și-a bătut colega de clasă cu pumnii și picioarele, iar toată cearta a pornit de la o afirmație legată de părul agresoarei.

Totul a început în timp ce elevele se aflau în clasă, înainte de începerea primei ore. Eleva, în vârstă de 17 ani, a vrut să se așeze în banca sa, însă o colega ei, în vârstă de 15 ani, i-a atras atenția să nu se așeze în locul respectiv deoarece dirigintele i-a spus ca ea să ocupe acel loc. Atunci aceasta a început să o înjure și să o acuze pe colega ei că ar avea perucă în loc de păr naturalm moment în care a și tras-o de păr pentru a verifica dacă are perucă. Victima a încercat să se apere, însă nu a reușit. Apoi, agresoarea a început să o bată, i-a aplicat lovituri cu pumnul și picioarele în zona feței, a coapselor și a genunchiului drept, până au intervenit colegii.

Eleva a fost transportată la UPU Satu Mare, având leziuni traumatice care au necesitat pentru vindecare 4-5 zile de îngrijiri medicale.

Eleva agresoare se afla în clasa a-VIII-a ca urmare a faptului că, în mod repetat, nu promovase anul școlar. Aceasta era cunoscută între colegi ca având un comportament violent în cadrul unității de învățământ.

Incidentul a avut loc la sfârșitul anului trecut, însă, în această săptămână, agresoarea a fost trimisă în judecată. Acum, tânăra urmează să fie judecată pentru săvârşirea infracţiunii de lovirea sau alte violențe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.