PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO. Tânărul mort după ce a căzut cu mașina în Someș avea planuri măreţe. Mesaj sfâşietor al unui prieten

Tânărul în vârstă de 19 ani, care a decedat după ce a plonjat cu mașina în Someș, avea planuri mărețe pentru viitor. Unul din prietenii lui a publicat un mesaj pe Facebook în care a descris cum tânărul visa să aibă tot ce își dorește și să ajungă departe.

Mesajul plin de emoție și amintiri a fost postat de un fost coleg, un bun prieten al tânărului. Acesta vorbește de câteva momente frumoase pe care cei doi le-au petrecut împreună, precum și despre speranţele lor de viitor.

Vlad avea doar 19 ani şi de abia îşi începea viaţa.

Redăm mai jos întreg mesajul.

“Chiar dacă au trecut câteva ore de când am aflat vestea pentru mine încă e un șoc și nu pot înțelege și realiza faptul că nu mai ești lângă noi. Când am văzut acele știri au fost ca o săgeată în inimă. Am fost colegi de la grădiniță până în clasele 5-8 și după am fost chiar la același liceu împreună. Si acuma țin minte cum fugeam amândoi dimineața să nu ratăm busul că ne rupeau profesorii cu absențele.

Avem atât de multe amintiri împreună sunt pur și simplu prea multe. De când ne tot întreceam și ne dădeam pe biciclete eram foarte competitivi și cu jocurile indiferent că erau ele pe calculator sau telefon. Câte nopți avem pierdute cu diferite jocuri inclusiv pubg pfuiuiui….de fotbal iarăși nu mai vorbim, eram amândoi foarte aprinși și dădeam tot ce aveam mai bun din noi acolo în păduricea aia până cădeam de pe picioare. Plus o grămadă de prostii pe care le-am făcut împreună de-a lungul anilor. Și acuma țin minte cum stăteam și vorbeam seara târziu că o să facem diferite chestii și o să avem tot ce ne dorim și o sa ajungem departe.

Dar din păcate Dumnezeu te-a vrut prea repede lângă el. Drum lin spre cer frate”