Ultima actualizare: azi, 15:49

Locale

FOTO/VIDEO. Tânărul (19 ani) care a plonjat cu mașina în Someș a fost găsit mort

Tânărul în vârstă de 19 ani, care se afla la volanul autoturismului ce a plonjat sâmbătă în apele râului Someș a fost găsit mort. Trupul acestuia a fost găsit luni, 3 iulie.

,,Trupul bărbatului  dispărut în râul Someș a fost găsit și scos la suprafață. Acesta va fi predat autorităților competente. Din păcate, victima nu mai prezenta semne compatibile cu viața. Trupul a fost identificat la 500 m amonte de la barajul Mărtinești, a informat ISU Satu Mare.

Reamintim că doi tineri au plonjat cu mașina în râul Someș, în zona localității Băbășești. Unul dintre tineri a fost găsit și dus la spital, în timp ce altul a dispărut în apă. Pentru căutarea celei de a doua victime, a fost trimis în sprijin un echipaj cu patru scafandri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Bistrița” al județului Bistrița-Năsăud.

Totodată, la fața locului au intervenit în sprijinul echipajelor de pompieri, forțe din cadrul IJJ și IPJ Satu Mare. Din păcate, tânărul de 19 ani a fost găsit mort.

Cum s-a produs accidentul Ce spune poliția:

,,La data de 1 iulie, în jurul orei 16.30, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați despre producerea unui eveniment, pe un drum din proximitatea localității Băbășești.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că un tânăr, de 19 ani, domiciliat în Satu Mare, ar fi condus un autoturism pe un drum nedestinat circulației rutiere și ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, răsturnându-se în râul Someș”.


CITEȘTE ȘI:

6 comentarii

  1. Darwin Răspunde

    E mai bine așa. Deci copiii când se predă la biologie treaba cu selecția naturală fiți puțintel mai atenți. Că dacă nu sunteți atenție vedeți ce se întâmplă.

    • -.- Răspunde

      Meltean prost ce esti

      • Darwin Răspunde

        Mda. Atâta poți. Și nu sunt, chiar am boală pe ei. Dar nici cu aia nu pot fi de acord să consumăm aiurea resurse, oameni, timp, carburanți etc. pentru o prostie monumentală făcută la bravadă. Cel care a fost salvat trebuie pus la plată. Punct. Data viitoare se va gândi de două ori. Și dacă să zicem între timp tu în persoană ai avea chiar de ei nevoie mare și urgent dar ei nu pot veni că vezi tu Doamne au ieșit la agățat/pescuit inconștienți pe Someș? Și atunci ai zice la fel? Nu prea cred. Așa că stai jos și taci. În țara asta de o vreme toată lumea are drepturi dar de obligații se uită cu desăvârșire. Dacă atâta minte nu ai să te ferești singur de belea ca și în cazul de față noi ca societate ce putem face? Eventual te ajutăm să duci la bun sfârșit ce ți-ai propus. E mai ieftin pentru toți.

        • -.- Răspunde

          Cu comentariile astea nu dovedesti nimic inafara faptului ca esti un mare prost.

          • Darwin

            Numai după tine. Intervenția practic este risipă pentru că cine se bagă în așa megaprostie nu are decât se se salveze singur. Cine-i cocoș la dans să fie cocoș și la final. Nu cred că a înțeles ce tâmpenie a săvârșit. Nu-i bai, acum are ocazia ca să repete. Și dacă nu s-a putut interveni să zicem la un copil mic care a suferit un accident din cauza acestor inconștienți care au ținut autoritățile ocupate?????

  2. Mortu Răspunde

    Hale luia un fraier in minus!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.