Ultima actualizare: ieri, 22:09

Locale

FOTO. Tânărul mort după ce a căzut cu mașina în Someș avea planuri măreţe. Mesaj sfâşietor al unui prieten

Tânărul în vârstă de 19 ani, care a decedat după ce a plonjat cu mașina în Someș, avea planuri mărețe pentru viitor. Unul din prietenii lui a publicat un mesaj pe Facebook în care a descris cum tânărul visa să aibă tot ce își dorește și să ajungă departe.

Mesajul plin de emoție și amintiri a fost postat de un fost coleg, un bun prieten al tânărului. Acesta vorbește de câteva momente frumoase pe care cei doi le-au petrecut împreună, precum și despre speranţele lor de viitor.

Vlad avea doar 19 ani şi de abia îşi începea viaţa.

Redăm mai jos întreg mesajul.

“Chiar dacă au trecut câteva ore de când am aflat vestea pentru mine încă e un șoc și nu pot înțelege și realiza faptul că nu mai ești lângă noi. Când am văzut acele știri au fost ca o săgeată în inimă. Am fost colegi de la grădiniță până în clasele 5-8 și după am fost chiar la același liceu împreună. Si acuma țin minte cum fugeam amândoi dimineața să nu ratăm busul că ne rupeau profesorii cu absențele.

Avem atât de multe amintiri împreună sunt pur și simplu prea multe. De când ne tot întreceam și ne dădeam pe biciclete eram foarte competitivi și cu jocurile indiferent că erau ele pe calculator sau telefon. Câte nopți avem pierdute cu diferite jocuri inclusiv pubg pfuiuiui….de fotbal iarăși nu mai vorbim, eram amândoi foarte aprinși și dădeam tot ce aveam mai bun din noi acolo în păduricea aia până cădeam de pe picioare. Plus o grămadă de prostii pe care le-am făcut împreună de-a lungul anilor. Și acuma țin minte cum stăteam și vorbeam seara târziu că o să facem diferite chestii și o să avem tot ce ne dorim și o sa ajungem departe.

Dar din păcate Dumnezeu te-a vrut prea repede lângă el. Drum lin spre cer frate”

9 comentarii

  1. Scheggem Răspunde

    Care planuri mărețe estem? Că vom face și vom drege dacă alții se dau la o parte? Că așa poți spune multe și frumoase. Ca și aviatorul ăla rebut care s-a înfipt în casă cu mașina la decolarea ratată, ăla de la accidentul din Mădăras. Și ăla se zicea ce băiat de zahăr. Lăsați-o așa mai bine.

    • Vulpea bi-polara Răspunde

      O fost baiat gigel….de-aia lo vrut batranu cu toiag in dreapta lui. Da parca e un facut intradevar….numai baietii de valoare, stalpii bisericii se infing cu masina prin parapeti sau fac scubadiving pe Somes. Un troger n-ar muri de prost ce e, doar spuma societatii.

  2. Alen Prost Răspunde

    Da cum s-a rasturnat cu masina in Somes? Ca n-ai cum daca mergi cu 20 sau 30 la ora. Chiar am fost la pescuit ieri, in zona si i-am spus la nevasta ca trebuie sa fi tampit sa zbori in Somes la viteza de 20, 30, 60. Este imposibil!!!
    Deci este foarte clar ca tipul a fost ori drogat ori beat si a circulat cu viteza foarte mare. Peste 100 km/h. Din discutii cu un pescar din Babasesti, un mopedist care circula pe acolo abia a scapat cu viata sa nu fie calcat de imbecil(pacat ca a murit, mortu, ca nu poate sa isi dea seama cat de prost l-o facut masa). Masina nu a plonjat in Somes, ci nu a putut lua un viraj(pe macadam) la viteza foarte foarte mare si s-a rostogolit lateral pe o panta foarte abrupta. No nu-i bai. Dobitoci din astia sunt destui si or m-ar muri. Numai pe noi oamenii pasnici sa ne lase in pace.
    Vorba aia: Prostu-i ca si mortu. Nu-si da seama ca-i prost la fel ca mortu care nu-si da seama ca e mort. Toti sufera in jurul lui, numai el nu.
    Nu este cugetarea mea, nu stiu cine a zis-o. Da a zis-o tare bine.

  3. Pistike Răspunde

    Copii proști crescuți de internet, că părinții au avut altă treabă!
    Dacă avea macar puțină minte, nu făcea ceea ce a făcut!
    Sincer, mă minunez că a murit singur, și n-a mai omorât pe câțiva!

  4. GB Răspunde

    “Planurile mărețe” clădite cu sârg prin “ruperea în absențe” (profesorii doar le consemnau), “nopți pierdute cu jocuri”, “+ o grămadă de prostii”, toate făcute cu “competitivitate” sunt epitete formulate într-o compunere lamentabilă a “fratelui”, clar analfabet funcțional “cu emoții la română” vs. frică de Bac, care descrie involuntar(prostul nu-i prost destul dacă nu-i și fudul!) parcursul clasic a devenirii unor derbedei/smecheri din zilele noastre. “Frate” ai grijă să nu ajungi și tu “departe”.

  5. Normalul Răspunde

    Tinerii crescuți cu jocuri video confundă jocurile cu realitatea. Dar în realitate nu mai poți să dai reset joc și să incepi de la început.

  6. Scheggem Răspunde

    Perfect de acord cu @BG și cu @Normalul. Plus mi-a plăcut ironia din comentariul lui @Vulpea bi-polara. Trist e că au mare dreptate. În final a murit un tânăr. Și pentru ce?????? Absolut aiurea.

  7. Mortu Răspunde

    Era un fraier!

  8. 😊 Răspunde

    Sunt sigur ca PortalSM isi cunoaste din comentarii gradul de inteligenta a celor ce posteaza.
    Facand mici exceptii ,pt majoritatea e aproape strigator la cer ce prostii cosmice a scris tanarul ala pe FB. Daca ne luam dupa “cine seamana se aduna” ,tanarul ne-a confirmat ca prietenul lui nu a ajunj in somes din greseala sau ghinion.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.