Ultima actualizare: ieri, 22:09

Locale

Hiturile anilor 2008-2012 revin la Capricci! Invitați speciali: Dony, David Deejay, Play&Win și Morris

Într-o lume în continuă schimbare, ne amintim, uneori, cu nostalgie de anii care au marcat viețile noastre. Într-un moment desprins, parcă, dintr-o mașină a timpului, restaurantul Capricci va găzdui, vineri, 14 iulie, o petrecere remarcabilă ce aduce înapoi hiturile care au dominat scenele muzicale între anii 2008 și 2012. Este un prilej unic de a retrăi emoțiile și amintirile muzicale ale unor vremuri minunate alături de artiști consacrați precum: Dony, David Deejay, Play&Win și Morris.

Revenirea hiturilor anilor 2008-2012 la Capricci este o ocazie unică de a retrăi vremuri de glorie într-un mod inedit și plin de energie. Artiștii invitați vor transpune publicul într-o călătorie muzicală inegalabilă!

„Cu hiturile care ne-au cucerit inimile și ne-au făcut să dansăm până la epuizare, acest eveniment promite să fie un moment de neuitat, plin de nostalgie, muzică frumoasă și distracție fără margini. Nu ratați ocazia de a fi parte din această petrecere remarcabilă, în care timpul se va opri în loc pentru a ne aduce înapoi într-o perioadă specială a vieții noastre muzicale”, transmit reprezentanții restaurantului Capricci.

Rezervările se fac la numărul de telefon: 0770 533 993