PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Doi sătmăreni, la un pas să se omoare după o înmormântare! Unul l-a vorbit de rău pe decedat

Doi bărbați din Boghis, județul Satu Mare, s-au luat la bătaie după înmormântarea unui consătean, motivul fiind jignirea decedatului. Aceștia s-au bătut cu furca și cu pumnii, ajungând ambii la spital cu fracturi.

Potrivit informațiilor PortalSM, incidentul a avut loc atunci când un bărbat se întorcea de la înmormântarea unui vecin. În timp ce se afla pe bicicletă, în calea lui a apărut un alt consătean care s-a oprit să îl salute.

În timp ce îşi strângeau mâna, consăteanul l-a întrebat dacă şi-a înmormântat prietenul, acesta având anumite divergente cu persoana decedată. Ulterior, acesta i-a spus bărbatului că decedatul nu a fost o persoana cumsecade, că a avut probleme cu el.

În urma acestei discuții, cei doi s-au luat la bătaie. Cei doi s-au bătut cu pumnii şi picioarele în zona feţei şi a corpului. La un moment dat, bărbatul a luat o furcă de pe bicicletă cu care a încercat să îl împungă pe celălalt bărbat în zona capului. În timp ce bărbatul a încercat să se apere, şi-a fracturat antebraţul drept.

În urma agresiunilor, ambii bărbați au necesitat un număr de 25-40 zile de îngrijiri medicale.

Cei doi au fost sancționați, în această săptămână, cu o amendă penală în valoare de 3.750 respectiv 4.500 de lei pentru săvârşirea infracțiunii de lovirea sau alte violenţe