Ultima actualizare: ieri, 19:37

Locale

Doi sătmăreni, la un pas să se omoare după o înmormântare! Unul l-a vorbit de rău pe decedat

Doi bărbați din Boghis, județul Satu Mare, s-au luat la bătaie după înmormântarea unui consătean, motivul fiind jignirea decedatului. Aceștia s-au bătut cu furca și cu pumnii, ajungând ambii la spital cu fracturi.

Potrivit informațiilor PortalSM, incidentul a avut loc atunci când un bărbat se întorcea de la înmormântarea unui vecin. În timp ce se afla pe bicicletă, în calea lui a apărut un alt consătean care s-a oprit să îl salute.

În timp ce îşi strângeau mâna, consăteanul l-a întrebat dacă şi-a înmormântat prietenul, acesta având anumite divergente cu persoana decedată. Ulterior, acesta i-a spus bărbatului că decedatul nu a fost o persoana cumsecade, că a avut probleme cu el.

În urma acestei discuții, cei doi s-au luat la bătaie. Cei doi s-au bătut cu pumnii şi picioarele în zona feţei şi a corpului. La un moment dat, bărbatul a luat o furcă de pe bicicletă cu care a încercat să îl împungă pe celălalt bărbat în zona capului. În timp ce bărbatul a încercat să se apere, şi-a fracturat antebraţul drept.

În urma agresiunilor, ambii bărbați au necesitat un număr de 25-40 zile de îngrijiri medicale.

Cei doi au fost sancționați, în această săptămână, cu o amendă penală în valoare de 3.750 respectiv 4.500 de lei pentru săvârşirea infracțiunii de lovirea sau alte violenţe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.