PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Femeie violată ani la rând de propriul soț! Acum a cerut ordin de protecție

O femeie din județul Satu Mare a fost violată ani la rând de propriul soț. Extrem de agresiv, individul îi bătea și pe cei trei copii minori. Sătmăreanca a cerut abia acum ordin de protecție, iar agresorul a fost scos din casă de polițiști.

Potrivit informațiilor PortalSM, în noaptea zilei de 30 iulie 2023, individul, aflat sub influenţa alcoolului, a amenințat-o pe soţia sa că dacă nu întreține relaţii sexuale cu el o dă afară din casă. Aceasta l-a refuzat și și-a petrecut toată noaptea dormind afară. Pe la ora 5:30 dimineaţa, considerând că soțul doarme și este în siguranţă, a intrat în locuinţă pentru a-și pregăti o cafea. Doar că individul s-a trezit, a încuiat ușa de acces în imobil și a forțat-o prin constrângere fizică pe soția sa să întrețină un raport sexual.

Astfel de episoade sunt la ordinea zilei și au loc deja de mai mult de un an, individul consumând alcool zilnic și recurgând la ameninţări cu moartea adresate soției și copiilor, precum și la violențe fizice asupra lor și violenţă sexuală asupra soţiei.

Femeia nu a anunțat niciodată poliția pentru că a crezut că este obligația ei să întrețină relații sexuale cu soțul ei. După ce a citit pe internet că nu are nicio obligație în acest sens, femeia a decis că vrea să divorțeze și a anunțat poliția.

Soțul agresor nu mai are voie să se apropie de soție și de cei trei copii timp de șase luni. Dacă nu va respecta ordinul, individul va ajunge direct în arestul poliției.