Ultima actualizare: azi, 20:55

Locale

Femeie violată ani la rând de propriul soț! Acum a cerut ordin de protecție

O femeie din județul Satu Mare a fost violată ani la rând de propriul soț. Extrem de agresiv, individul îi bătea și pe cei trei copii minori. Sătmăreanca a cerut abia acum ordin de protecție, iar agresorul a fost scos din casă de polițiști.

Potrivit informațiilor PortalSM, în noaptea zilei de 30 iulie 2023, individul, aflat sub influenţa alcoolului, a amenințat-o pe soţia sa că dacă nu întreține relaţii sexuale cu el o dă afară din casă. Aceasta l-a refuzat și și-a petrecut toată noaptea dormind afară. Pe la ora 5:30 dimineaţa, considerând că soțul doarme și este în siguranţă, a intrat în locuinţă pentru a-și pregăti o cafea. Doar că individul s-a trezit, a încuiat ușa de acces în imobil și a forțat-o prin constrângere fizică pe soția sa să întrețină un raport sexual.

Astfel de episoade sunt la ordinea zilei și au loc deja de mai mult de un an, individul consumând alcool zilnic și recurgând la ameninţări cu moartea adresate soției și copiilor, precum și la violențe fizice asupra lor și violenţă sexuală asupra soţiei.

Femeia nu a anunțat niciodată poliția pentru că a crezut că este obligația ei să întrețină relații sexuale cu soțul ei. După ce a citit pe internet că nu are nicio obligație în acest sens, femeia a decis că vrea să divorțeze și a anunțat poliția.

Soțul agresor nu mai are voie să se apropie de soție și de cei trei copii timp de șase luni. Dacă nu va respecta ordinul, individul va ajunge direct în arestul poliției.

4 comentarii

  1. Geo Răspunde

    No, de-asta am eu amante! Nu una, ca să nu ne plictisim, ci două-trei, depinde de … sezon 😉
    Nevasta, înainte de a ne căsători, acum peste 10 ani, mi-a PROMIS că nu va refuza sexul și nu-și va folosi păsărica în scop de șantaj!
    Doar că, după ce a născut, m-am văzut pus în fața unei alte realități: șantajul emoțional, sexual și fizic! Dacă voiam să am acces la păsărică, trebuia să fac tot ce în mod normal refuzam!!
    Nu-s idiot, ajut cu treburile casnice, am grijă de copil, plătesc facturile și ratele la bancă, concedii prin Grecia și Turcia … adică eu le făceam pe toate!
    Iar “domana” mea? Era veșnic obosită, dar stătea toată ziua și se hlizea pe feisbuc, iar când aveam poftă de sex, era brusc obosită!
    La un moment dat m-am săturat de situație și am discutat cu ea, mi-a spus că dacă nu-mi convine situația, “mută-te la mă-ta!” zicea ea!
    Era clar că nu din dragoste s-a măritat cu mine, ci doar din interes!!
    “Dacă divorțezi, instanța îmi dă mie și copilul și locuința, așa că ești liber să pleci!” – cam asta spun toate fufele care se căsătoresc din “dragoste” (pentru bani)!
    Dar eu iubesc copilul și mă topesc de dorul lui!! Am crescut fără tată, știu ce înseamnă să crești un băiat fără tată, știu ce înseamnă pentru un băiat lipsa unui model de tată!!
    Am crezut că am eu o problemă și că nu-s în stare să o satisfac sexual, dar aveam să aflu că nu e chiar așa!
    După un an bun de refuzuri, la prima călătorie în interes de serviciu în Timișoara, am chemat de pe un site specializat, o escortă, să-mi dea niște lecții de sex, ca să învăț să o satisfac mai bine! Am considerat că se justifică! După 15 minute de pompat, fata a început să se zbată, de m-am speriat și urla să nu mă opresc!! După ce și-a revenit puțin, mi-a spus că a avut cel mai puternic orgasm pe care l-a avut vreodată! Ca și recompensă, mi-a mai dat bonus o felație, ca să termin și eu 😉
    După ce m-am întors acasă, am luat nevasta și am dat cu ea de pat, dornic să-i arăt ce m-a învățat timișoreanca, dar după 20 de minute de pompat … nimic! Parcă umflam o roată!
    Deci … tot nu era bine!
    Atunci am luat o decizie: o las așa, acră cum e ea, nu mă mai obosesc să o satisfac, și eu îmi caut consolare în altă parte!
    M-am transferat la o fabrică mai mare, cu peste 2000 de angajați, unde am dat de cuib de păsărici! Multe, de toate felurile! Și am început să le explorez … Am aflat că chiar mă pricep! Problema nu e la mine, dar încă experimentez!
    Am noroc că sunt mulți bărbați bețivi și agresivi care-și neglijează nevestele, iar ele caută doar pe cineva care să le satisfacă sexual! Mie îmi convine situația!
    N-o s-o violez sau agresez pe nevastă, dar nici n-am să mă rog de ea în genunchi! După ce crește copilul și va înțelege situația, divorțez și obțin jumătate din tot ce am agonisit, și să meargă ea la mă-sa!

    • Pistike Răspunde

      Bravo ție! Majoritatea femeilor cred că lumea se conduce cu pizd@!
      Nu agreez și nu încurajez violența, dar nici șantajul sexual pe care multe femei îl practică cu soții lor! Am câțiva prieteni care-s în această situație!
      La mine încă durează “pactul de neagresiune” semnat la primărie și sfințit la biserică 😜

    • Lav Lav Răspunde

      Draga Geo

      Niște probleme ai stu în mod sigur mai ales dacă tu confunzi dragostea cu sexul. O femeie nu se mărită pentru a face sex și nu asa își arata dragostea. Îmi pare rău că nu ai si alte plăceri și găsești satisfăcător doar sexul. O persoana nu te va satisface din toate punctele de vedere, însă poți găsi și alte preocupări mai interesante decât sexul: sport, masaj, dans, înot, făcute impreuna e o alta conexiune emoțională și fizica.
      Din păcate pentru extrem de mulți bărbați sexul e ceva gen făcut sport…Nu totul se rezuma la pompat intr-o gaura. Întâi se înmoaie creierul, se uda bine creierul, ca asta e organul sexual, apoi păsărica!
      Mult succes!

  2. Gheorghe Răspunde

    Așe-i cu muierile astea moderne, nu vor pul@, numa’ bani!
    Și te miri că crește numărul de violuri, când ele stau ore întregi pe feisbuc și mess!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.