PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO. Impact între două mașini, în Satu Mare. Un autoturism a intrat într-o țeavă de gaz

ACTUALIZARE. Nicio persoană nu a fost rănită în urma accidentului, informează ISU Satu Mare.

,,În această după-masă, luni, 21 august, în jurul orei 14.00, opt pompieri militari din cadrul Detașamentului de pompieri Satu Mare au  intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD, în urma unui eveniment rutier produs între două autoturisme.

Ajunși la locul producerii evenimentului, pompierii au constatat că unul dintre autoturismele implicate a acroșat o conductă de alimentare cu gaz natural. Echipajele prezente au acționat pentru acordarea  asistenței medicale la fața locului și asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor, fiind anunțate și echipajele de la societatea de distribuire a gazului.

Nu a fost necesar transportul persoanelor implicate în accident la unitățile spitalicești”.

Știrea inițială:

Impact între două mașini, în Satu Mare. Un accident rutier s-a produs, luni după-masa, 21 august, în municipiul Satu Mare, după ce două mașini au intrat în coliziune. Unul dintre autoturisme s-a izbit de o țeavă de gaz. La fața locului s-au deplasat pompierii.

,,Accident rutier, în municipiul Satu Mare, str. Barițiu, două autoturisme implicate, un autoturism lovind și o țeavă de gaz. Se deplasează o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD B2, cu 8 subofițeri, din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare. Din primele informații nu sunt persoane încarcerate”, informează ISU Satu Mare.