Ultima actualizare: azi, 20:55

Locale

FOTO. Impact între două mașini, în Satu Mare. Un autoturism a intrat într-o țeavă de gaz

ACTUALIZARE. Nicio persoană nu a fost rănită în urma accidentului, informează ISU Satu Mare.

,,În această după-masă, luni, 21 august, în jurul orei 14.00, opt pompieri militari din cadrul Detașamentului de pompieri Satu Mare au  intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD, în urma unui eveniment rutier produs între două autoturisme.

Ajunși la locul producerii evenimentului, pompierii au constatat că unul dintre autoturismele implicate a acroșat o conductă de alimentare cu gaz natural. Echipajele prezente au acționat pentru acordarea  asistenței medicale la fața locului și asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor, fiind anunțate și echipajele de la societatea de distribuire a gazului.

Nu a fost necesar transportul persoanelor implicate în accident la unitățile spitalicești”.

Știrea inițială:

Impact între două mașini, în Satu Mare. Un accident rutier s-a produs, luni după-masa, 21 august, în municipiul Satu Mare, după ce două mașini au intrat în coliziune. Unul dintre autoturisme s-a izbit de o țeavă de gaz. La fața locului s-au deplasat pompierii.

,,Accident rutier, în municipiul Satu Mare, str. Barițiu, două autoturisme implicate, un autoturism lovind și o țeavă de gaz. Se deplasează o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD B2, cu 8 subofițeri, din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare. Din primele informații nu sunt persoane încarcerate”, informează ISU Satu Mare.

Un comentariu

  1. carcotas Răspunde

    Imposibil!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.