PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO. Produse căzute dintr-un camion într-un accident rutier, aruncate pe marginea drumului

La trei zile după accidentul dintre Carei și Petrești, produsele căzute din camionul implicat în accident sunt tot pe marginea drumului. Accidentul a avut loc într-un sens giratoriu de pe centura municipiului Carei, iar implicat a fost un camion care transporta marfă pentru supermarketuri.

O cantitate considerabilă de marfă a căzut din autocamion în momentul accidentului, aceasta fiind, în continuare la fața locului.

Oamenii care locuiesc în zonă sunt extrem de nemulțumiți de modul în care a fost gestionată situația. Ei spun că marfa care a fost pe carosabil a fost împinsă cu un excavator pe marginea drumului, aflându-se, chiar și în aceste momente, în locul acela.

_____________________________________________________________

Accidentul de pe centura Careiului a avut loc luni dimineață, în jurul orei 04:00. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Someș” al judeţului Satu Mare, a fost înștiințat despre producerea unui accident rutier între localitățile Carei și Petrești, la sensul giratoriu de la intrarea pe centura de ocolire a municipiului Carei.

În evenimentul rutier a fost implicat un autocamion de transport marfă, care era încărcat cu produse pentru un lanț de supermarketuri și care a intrat frontal în sensul giratoriu. La locul solicitării s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Carei cu o autospecială de stingere cu apă și spumă cu modul de descarcerare. Ajunse la locul accidentului, forțele de intervenție au acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor și sablarea carosabilului.