Ultima actualizare: azi, 20:44

Locale

FOTO. Produse căzute dintr-un camion într-un accident rutier, aruncate pe marginea drumului

La trei zile după accidentul dintre Carei și Petrești, produsele căzute din camionul implicat în accident sunt tot pe marginea drumului. Accidentul a avut loc într-un sens giratoriu de pe centura municipiului Carei, iar implicat a fost un camion care transporta marfă pentru supermarketuri.

O cantitate considerabilă de marfă a căzut din autocamion în momentul accidentului, aceasta fiind, în continuare la fața locului.

Oamenii care locuiesc în zonă sunt extrem de nemulțumiți de modul în care a fost gestionată situația. Ei spun că marfa care a fost pe carosabil a fost împinsă cu un excavator pe marginea drumului, aflându-se, chiar și în aceste momente, în locul acela.

_____________________________________________________________

Accidentul de pe centura Careiului a avut loc luni dimineață, în jurul orei 04:00. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Someș” al judeţului Satu Mare, a fost înștiințat despre producerea unui accident rutier între localitățile Carei și Petrești, la sensul giratoriu de la intrarea pe centura de ocolire a municipiului Carei.

În evenimentul rutier a fost implicat un autocamion de transport marfă, care era încărcat cu produse pentru un lanț de supermarketuri și care a intrat frontal în sensul giratoriu. La locul solicitării s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Carei cu o autospecială de stingere cu apă și spumă cu modul de descarcerare. Ajunse la locul accidentului, forțele de intervenție au acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor și sablarea carosabilului.

3 comentarii

  1. Pistike Răspunde

    Alea-s gunoaie nu marfă!
    Cel mai probabil marfa a dispărut demult, au rămas doar gunoaiele!

  2. Anonim Răspunde

    Buna ziua . Chemați pe primarul sector 5 București Piedone ,poarta o stație radio emisie recepție minune prin care ar spune : administratorul drumui veniți și rezolvați problema în doua ore . Nu puteți ? Mediu o ancheta și amendați drumarul .

  3. 🤔🤔🤔 Răspunde

    Problema se rezolvă ușor. Garda de Mediu se autosesisează și aplică amendă pentru administratorul drumului. Și poliția rutieră poate face asta. Acum mai rămâne de văzut dacă va face. Iar după aplicarea amenzii veți vedea mobilizare exemplară a celor în cauză. Ce să faci dacă în țara asta unii înțeleg numai pe limba amenzii?😱

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.