Ultima actualizare: azi, 20:44

Locale

FOTO. Accident pe centura Careiului. Un TIR a intrat direct într-un sens giratoriu

Accident pe centura Careiului. În această dimineață, în jurul orei 04:00, prin apel la 112, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Someș” al judeţului Satu Mare, a fost înștiințat despre producerea unui accident rutier între localitățile Carei și Petrești, la sensul giratoriu de la intrarea pe centura de ocolire a mun.Carei.

În evenimentul rutier a fost implicat un autocamion de transport marfă, care era încărcat cu produse pentru un lanț de supermarketuri și care a intrat frontal în sensul giratoriu.
La locul solicitării s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Carei cu o autospecială de stingere cu apă și spumă cu modul de descarcerare.
Ajunse la locul accidentului, forțele de intervenție au acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor și sablarea carosabilului.

Sursa: ISU Satu Mare

8 comentarii

  1. altu fără bmw Răspunde

    Bun șofer. La asta ar trebui montat sens giratoriu inteligent care sens când vede că vine mașina și intră ca boul se ferește automat. În acest caz sensul giratoriu ar fi mult mai inteligent decât șoferul.

    • Maximus Răspunde

      De unde știi ce s-a întâmplat? Poate a fost omul obosit, poate I s-a făcut rău. Articolul nu specifică.
      Nu trebuie sărit imediat la jugulară.

      • S Răspunde

        Maximus, daca acest om obosit ar fi intrat in voi de si ti-ar fi accidentat mama, sotia si copii care de acum inainte ar sta in scutece si i-ai franii cu paiul tot restul vietii, probabil ti-ai schimba opinia.

  2. altu fără bmw Răspunde

    @s, știi ce este foarte trist? Mulți șoferi când se urcă la volan cred că dacă fac ceva prostioare numai dau un reset ca la calculator, un alt+ctrl+del sau ceva de genul ăsta și repornește totul de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat. Exact de asta sunt așa de multe accidente din astea prostești și care se puteau evita foarte ușor. Iar pentru @Maximus, dacă ești obosit nu te urci la volan. De aia sunt timpii de odihnă obligatorii. Asta indiferent de ce-ți spune șeful. Pentru că uite ce se întâmplă! Hai să socotim, în situația dată ce este mai ieftin? Că ajungi cu o oră-două întârziere sau că spargi marfa în sensul giratoriu și nu mai e vandabil plus strici și mașina! Judecați măi oameni buni când vă urcați la volan și nu tot încercați să găsiți scuze la vinovați în altă parte! Ce crezi, șeful care l-a fugărit pe șofer va recunoaște acum ceva? Mă îndoiesc. Iar săracul șofer amețit acum e bun de plată. Deci cine e fraierul din poveste????

    • S Răspunde

      Ai dreptate, daca soferul nu a vazut ditamai sensul girator, cu vedea pe drum un biciclist sau pieton ratacit sau o caruta neiluminata. Daca omorea pe unul,avocatii invocau ca a fost orbit din fata, oricum mortul e de vina, nu-i asa ? Insa sensul girator nu orbeste si se vede de la distanta.

  3. Dl.Atillo Răspunde

    Drumul cel mai scurt este în linie dreaptă!

    • altu fără bmw Răspunde

      Sau de vină este sensul giratoriu că nu s-a pliat după traiectoria camionului?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.