PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Negocierile au eșuat. Angajații din Finanțe continuă protestele

Negocierile au eșuat. Angajații din Finanțe continuă protestele, a anunțat, vineri, liderul de sindicat Vasile Marica, informează realitatea.net. „Vrem păstrarea posturilor, nu majorări”, a spus Marica.

Angajaţii din direcţiile financiare din mai multe judeţe, inclusiv Satu Mare, au protestat, vineri, 11 august, faţă de prevederile ordonanţei de reducere a cheltuielilor pregătită de Guvern.

Serviciile de trezorerie din mai multe județe au fost închise, într-o zi în care trebuie să fie făcute mai multe plăți către bugetari. Potrivit sindicaliştilor, vineri, se protestează la Ploieşti, Piatra-Neamţ, Satu Mare, Botoşani, Timişoara, Vrancea, Bacău, Craiova, Buzău, Iaşi, Constanţa, Galati, Teleorman, Botoşani. „Vrem păstrarea posturilor, nu majorări”, a spus liderul de sindicat Vasile Marica.

Ministrul de Finanțe, Marcel Boloș, a stat mai bine de trei ore față în față cu sindicaliștii din subordinea instituției pe care o conduce. Discuția nu a avut un deznodământ fericit: angajații continuă protestele.


CITEȘTE ȘI: