Ultima actualizare: azi, 12:01

Locale

Negocierile au eșuat. Angajații din Finanțe continuă protestele

Negocierile au eșuat. Angajații din Finanțe continuă protestele, a anunțat, vineri, liderul de sindicat Vasile Marica, informează realitatea.net. „Vrem păstrarea posturilor, nu majorări”, a spus Marica.

Angajaţii din direcţiile financiare din mai multe judeţe, inclusiv Satu Mare, au protestat, vineri, 11 august, faţă de prevederile ordonanţei de reducere a cheltuielilor pregătită de Guvern.

Serviciile de trezorerie din mai multe județe au fost închise, într-o zi în care trebuie să fie făcute mai multe plăți către bugetari. Potrivit sindicaliştilor, vineri, se protestează la Ploieşti, Piatra-Neamţ, Satu Mare, Botoşani, Timişoara, Vrancea, Bacău, Craiova, Buzău, Iaşi, Constanţa, Galati, Teleorman, Botoşani. „Vrem păstrarea posturilor, nu majorări”, a spus liderul de sindicat Vasile Marica.

Ministrul de Finanțe, Marcel Boloș, a stat mai bine de trei ore față în față cu sindicaliștii din subordinea instituției pe care o conduce. Discuția nu a avut un deznodământ fericit: angajații continuă protestele.


CITEȘTE ȘI:

3 comentarii

  1. Aspi Rina Răspunde

    Reduceri de personal,desfiintarea miilor de functii de sefi si reduceri salariale !Acolo colcaie de nesimtiti !!

  2. radical2 Răspunde

    Multe dintre taxe s-ar putea platii online. Oricum declaratiile le faci tu. Daca ai PFA tot tu trebuie sa-ti bati capul. Chiar nu sunt necesari multi dintre ei. Doar colecteaza si poarta hartii dintr-un loc in altu. Iar validarea unui document e mult mai simpla online decat sa te poarte un functionar nestiutor si plictisit de viata, de 10 ori pe la ghisee…acum e un moment bun sa se faca digitalizare, ca oricum prin salariile pe care le-au , fac gaura la buget an de an. La ei se adauga si companiile de stat pe pierdere.

    • radical2 Răspunde

      ince ceva…daca scapam de ei, unii se pot focusa mai mult pe afacerile proprii :)). O sa aiba timp, ca pana acum nu au avut

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.