PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Accident în Satu Mare. Femeie lovită de o mașină pe trecerea de pietoni

Accident în Satu Mare. O femeie a fost lovită de o mașină pe trecerea de pietoni. La volanul autoturismului se afla o șoferiță în vârstă de 58 de ani.

Ce spune poliția:

,,La data de 12 septembrie, în jurul orei 17:05, polițiștii rutieri sătmăreni au fost sesziați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe Calea Traian din municipiul Satu Mare. Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat faptul că o femeie, de 58 de ani, din Satu Mare, aflată la volanul unui autoturism nu ar fi acordat prioritate de trecere unei femei, de 33 de ani din Negrești-Oaș care, în calitate de pieton era angajată în traversarea străzii pe trecere de pietoni semnalizată și marcată corespunzător, provocându-i acesteia din urmă leziuni ușoare.

Femeia aflată la volanul autoturismului a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero. Totodată, acesteia i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii unei eventuale alcoolemii. Verificările continuă în dosarul penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. În scopul prevenirii unor astfel de evenimente rutiere nedorite, polițiștii sătmăreni recomandă conducătorilor auto și pietonilor să țină cont de unele reguli atunci când sunt în trafic”.


Sursa: IPJ Satu Mare