Ultima actualizare: azi, 19:37

Locale

Accident în Satu Mare. Femeie lovită de o mașină pe trecerea de pietoni

Accident în Satu Mare. O femeie a fost lovită de o mașină pe trecerea de pietoni. La volanul autoturismului se afla o șoferiță în vârstă de 58 de ani.

Ce spune poliția:

,,La data de 12 septembrie, în jurul orei 17:05, polițiștii rutieri sătmăreni au fost sesziați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe Calea Traian din municipiul Satu Mare. Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat faptul că o femeie, de 58 de ani, din Satu Mare, aflată la volanul unui autoturism nu ar fi acordat prioritate de trecere unei femei, de 33 de ani din Negrești-Oaș care, în calitate de pieton era angajată în traversarea străzii pe trecere de pietoni semnalizată și marcată corespunzător, provocându-i acesteia din urmă leziuni ușoare.

Femeia aflată la volanul autoturismului a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero. Totodată, acesteia i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii unei eventuale alcoolemii. Verificările continuă în dosarul penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. În scopul prevenirii unor astfel de evenimente rutiere nedorite, polițiștii sătmăreni recomandă conducătorilor auto și pietonilor să țină cont de unele reguli atunci când sunt în trafic”.


Sursa: IPJ Satu Mare

3 comentarii

  1. Eu Răspunde

    Fosta Calea Traian ,actual Bulevardul Traian !

    • Pistike Răspunde

      Bine măi, ce te aștepți de la ăștia care cred că strada Botizului începe la liceul Economic?

      • altu fără bmw Răspunde

        Și poza de la articol parcă este făcută de pe podul Decebal? Bine că măcar nimeresc localitatea! Odată acum 4-5 ani au pus o poză cu accident rutier la Cărășeu dar poza era făcută la Constanța, cu tot cu tot tacâmul, adică cu n+1 benzi, tramvai etc.!!!! Mă voi nu treceați nici de portarul de la “Ștefan Gheorghiu”!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.