PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

HARTĂ. Situația de la Supur. S-a deschis circulația pe drumul Zalău – Tășnad. DN19A rămâne închis

Începând de astăzi, sâmbătă, 9 septembrie, se deschide circulația rutieră pe tronsonul Zalău – Tășnad, respectiv pe ruta E81 Zalău – DN1F Tășnad, informează Instituția Prefectului Satu Mare.

Urmare a măsurilor tehnice realizate pentru punerea în siguranță provizorie a puțului forat de la Supuru de Sus, str. Principală nr. 1, se stabilește măsura de deschidere a circulației pe drumul limitrof limitei de județ începând de sâmbătă, ora 12.00, spre Tășnad. Această decizie a fost adoptată în cadrul Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Satu Mare, prin adoptarea Hotărârii nr. 9/09.09.2023.

,,Experții în domeniu lucrează pentru adoptarea soluțiile necesare pentru punerea în siguranță definitivă a întregii zone afectate de scurgerile din puțul de la Supur. Circulația în zonă trebuie redeschisă complet în cel mai scurt timp pentru a reduce toate inconvenientele produse circulației rutiere în zonă prin dirijarea traficului pe rute ocolitoare. Siguranța traficului și a cetățenilor este în continuare prioritară!”, a spus subprefectul Altfatter Tamas.


CITEȘTE ȘI: