Ultima actualizare: azi, 15:17

Locale

HARTĂ. Situația de la Supur. S-a deschis circulația pe drumul Zalău – Tășnad. DN19A rămâne închis

Începând de astăzi, sâmbătă, 9 septembrie, se deschide circulația rutieră pe tronsonul Zalău – Tășnad, respectiv pe ruta E81 Zalău – DN1F Tășnad, informează Instituția Prefectului Satu Mare.

Urmare a măsurilor tehnice realizate pentru punerea în siguranță provizorie a puțului forat de la Supuru de Sus, str. Principală nr. 1, se stabilește măsura de deschidere a circulației pe drumul limitrof limitei de județ începând de sâmbătă, ora 12.00, spre Tășnad. Această decizie a fost adoptată în cadrul Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Satu Mare, prin adoptarea Hotărârii nr. 9/09.09.2023.

,,Experții în domeniu lucrează pentru adoptarea soluțiile necesare pentru punerea în siguranță definitivă a întregii zone afectate de scurgerile din puțul de la Supur. Circulația în zonă trebuie redeschisă complet în cel mai scurt timp pentru a reduce toate inconvenientele produse circulației rutiere în zonă prin dirijarea traficului pe rute ocolitoare. Siguranța traficului și a cetățenilor este în continuare prioritară!”, a spus subprefectul Altfatter Tamas.


CITEȘTE ȘI:

Un comentariu

  1. Nae Răspunde

    Oricum a fost exagerata reactia, stim bine de ce, adica au vrut neaparat sa arate ca se poate bloca tranzitul unei localitati unde de fapt nu era nici un pericol, care daca intradevar exista s-ar fi impus evacuarea populatiei. Cateva masini de politie cu girofaruri pornite si indicatoare de devire al traficului au demonstrat eficacitatea politiei in a gestiona o situatie de criza inexistenta. Nu ma plang de actiunea politiei deoarece bine stim ca de la cap se impute pestele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.