Ultima actualizare: ieri, 21:54

Locale

FOTO. Pompierii se află în continuare la Supur. DN19A rămâne închis

Pompierii se află în continuare la Supur și monitorizează zona, a informat, vineri dimineața, Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Satu Mare. Circulația rutieră rămâne închisă.

,,Două autospeciale de stingere cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare și a Detașamentului de Pompieri Carei cu zece cadre militare și echipajul CBRN din cadrul ISU TIMIȘ se află în continuare la locul evenimentului de la Supurul de Sus, pentru monitorizarea zonei și întreprinderea tuturor măsurilor până la înlăturarea pericolului și revenirea la starea de normalitate”, informează ISU Satu Mare.

Drumul Național 19A rămâne închis la intrarea în județul Satu Mare, iar șoferii sunt îndrumați pe rute ocolitoare.

,,Sunt implicate toate instituțiile cu atribuții și experiență în astfel de situații, se analizează și se anticipează constant evoluția emanațiilor, cu măsurătorile aferente și interpretarea lor. În continuare circulația rutieră rămâne oprită pe DN19A, în zona localității Supuru de Sus, cu îndrumarea și asigurarea traseelor ocolitoare de către echipajele rutiere prezente”, mai informează pompierii.

Rute ocolitoare: Supuru de Jos – DJ 196 – Hodod – Cehu Silvaniei sau Supuru de Jos – DC 116 – Sechereșa – DN 1F – Tășnad – DJ 191 – Marghita.

Reamintim că a fost instituită o zonă de protecție de 800 m în localitatea Supuru de Sus, în urma detectării de gaze din zonă. Autorităţile au anunţat că nu se impune evacuarea populaţiei de la Supur.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.