PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Cine este tânărul care a ucis doi oameni în Gherla. Era beat, drogat și avea permis de doi ani

Tânărul care a ucis doi oameni în Gherla, sâmbătă seara, era beat, drogat și avea permis de conducere de doar doi ani. În urma impactului, doi soți au decedat.

Sâmbătă seara, tânărul, în vârstă de 24 de ani, aflat la volanul unui autoturism marca Volvo, a provocat un accident grav pe DN1C – E576, la ieșire din municipiul Gherla spre Dej, soldat cu moartea a doua persoane, soț și soție, de 65 și de 63 de ani.

Șoferul vinovat a fost reținut pentru comiterea infracțiunilor de ucidere din culpă, și conducere a unui autoturism sub influența alcoolului și a drogurilor. Tânărul a fost beat și a ieșit pozitiv și la testarea pentru droguri.

Potrivit foaiatransilvana.ro, tânărul a fost elev la un liceu din Gherla după care s-a dus la muncă în străinătate. Apoi a revenit în România unde nu a mai avut un loc de muncă stabil.

Din primele cercetări efectuate la fața locului a rezultat faptul că un tânăr, de 24 de ani, care circula cu autoturismul în direcția municipiului Dej, s-ar fi angajat într-o depășire neregulamentară, intrând în coliziune cu un autoturism care circula în aceeași direcție de mers, condus de un bărbat de 67 de ani, din municipiul Dej.

În urma evenimentului, în cazul bărbatului de 67 de ani și a pasagerei aflate în autoturismul acestuia, de 63 de ani, medicii au aplicat manevre de resuscitare, însă, din nefericire, s-a pronunțat decesul acestora. Testarea cu aparatul etilotest a tânărului de 24 de ani a indicat o alcoolemie de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat.


CITEȘTE ȘI: