Ultima actualizare: azi, 19:37

Naţionale

FOTO. O nouă tragedie lovește România! Doi oameni omorâți de un șofer beat

La data de 21 octombrie, în jurul orei 21.00, polițiștii au fost sesizați despre un accident rutier produs pe DN1C – E576, la ieșire din municipiul Gherla spre Dej.

Din primele cercetări efectuate la fața locului a rezultat faptul că un tânăr, de 24 de ani, care circula cu autoturismul în direcția municipiului Dej, s-ar fi angajat într-o depășire neregulamentară, intrând în coliziune cu un autoturism care circula în aceeași direcție de mers, condus de un bărbat de 67 de ani, din municipiul Dej.

În urma evenimentului, în cazul bărbatului de 67 de ani și a pasagerei aflate în autoturismul acestuia, de 63 de ani, medicii au aplicat manevre de resuscitare, însă, din nefericire, s-a pronunțat decesul acestora.

Testarea cu aparatul etilotest a tânărului de 24 de ani a indicat o alcoolemie de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În continuare, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor circumstanțelor și pentru luarea măsurilor legale.

2 comentarii

  1. altu fără bmw Răspunde

    Din daune pare-mi-se că sigur avea și viteză! Aici a dus “molima” condamnării șoferilor beți la pedepse cu suspendarea. Oare cum dorm cei care au luat deciziile astea? Adică mergi pe drum regulamentar și mori din cauza unui idiot? Că săptămâna trecută a fost și la noi accidentul ăla de pe pod cu 5 (cinci)!!! mașini lovite!!! Bineînțeles șoferul beat vinovat e bine mersi că ăștia zici că au un Dumnezeu de-al lor!😱😭 Și să nu te enervezi????

  2. Mihaita Piticu' Răspunde

    Sper sa ia inchisoare pe viata gunoiu’….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.