Ultima actualizare: azi, 20:55

Naţionale

Cine este tânărul care a ucis doi oameni în Gherla. Era beat, drogat și avea permis de doi ani

Tânărul care a ucis doi oameni în Gherla, sâmbătă seara, era beat, drogat și avea permis de conducere de doar doi ani. În urma impactului, doi soți au decedat.

Sâmbătă seara, tânărul, în vârstă de 24 de ani, aflat la volanul unui autoturism marca Volvo, a provocat un accident grav pe DN1C – E576, la ieșire din municipiul Gherla spre Dej, soldat cu moartea a doua persoane, soț și soție, de 65 și de 63 de ani.

Șoferul vinovat a fost reținut pentru comiterea infracțiunilor de ucidere din culpă, și conducere a unui autoturism sub influența alcoolului și a drogurilor. Tânărul a fost beat și a ieșit pozitiv și la testarea pentru droguri.

Potrivit foaiatransilvana.ro, tânărul a fost elev la un liceu din Gherla după care s-a dus la muncă în străinătate. Apoi a revenit în România unde nu a mai avut un loc de muncă stabil.

Din primele cercetări efectuate la fața locului a rezultat faptul că un tânăr, de 24 de ani, care circula cu autoturismul în direcția municipiului Dej, s-ar fi angajat într-o depășire neregulamentară, intrând în coliziune cu un autoturism care circula în aceeași direcție de mers, condus de un bărbat de 67 de ani, din municipiul Dej.

În urma evenimentului, în cazul bărbatului de 67 de ani și a pasagerei aflate în autoturismul acestuia, de 63 de ani, medicii au aplicat manevre de resuscitare, însă, din nefericire, s-a pronunțat decesul acestora. Testarea cu aparatul etilotest a tânărului de 24 de ani a indicat o alcoolemie de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat.


CITEȘTE ȘI:

6 comentarii

  1. baronul Münchhausen Răspunde

    Nu e regulă dar cam asta e valoarea diasporei. Cu rare excepții, din păcate. Și ca de obicei excepțiile întăresc regula.😱😭

  2. mih Răspunde

    Baronule cu comentariu despre diaspora..ca sa nu te prinda iarna prin surprindere dute de pe acum si schimba cauciucurile la bicicleta..

    • Clasa primara Răspunde

      Du-te, se scrie corect si acasa si si in deplasare.

      • mih Răspunde

        Degeaba ai clase daca nu ai S Klasse.

        • mih Răspunde

          Acestea fiind spuse asistam la momentul artistic in care cetateanul din mine demonstreaza cat de multa nevoie am de accesorii si de bunuri materiale pentru ca in rest sunt gol pusca chiar daca umblu in blanuri ori Gucci sau Prada. Noroc cu hainele ca inca ma tin impreuna. Animal de companie a societatii de consum.

    • baronul Münchhausen Răspunde

      Hah! Asta-i sportul tău. Că la tine la France, Iuke sau Italia nu se întâmplă așa ceva! Măi omul are școală cât personalul de Sărmășag, a lucrat afară apoi a venit acasă că nici de șmotruit pe jos nu era vrednic pentru nimeni. Probabil așa și lucra, din ani în Paști. Că totuși muncă găsești oriunde, oameni serioși mai puțin. Apoi că se plictisea s-a trezit că ce ar fi dacă ar face ca și Fittipaldi. Vezi că față de articol nu am adăugat nimic doar am tradus ca să pricepi și tu. Eu nu știu de ce te supără comentariul meu. Numai uită-te de Crăciun cum va fi cu circulația prin oraș. Și în mod interesant cei care vin acasă sunt sub 10% din mașinile în trafic. Dar ce să faci dacă la noi la France, Iuke sau Italia probabil permisul se dă fără examen! Sau se ia de pe olx. 😱😭😨 Numai cei care se simt vizați se supără.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.