PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTOGALERIE. Femeie călcată de un camion pe trecere, în municipiul Satu Mare

ACTUALIZARE. Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Satu Mare a dat publicității primele concluzii în cazul accidentului produs luni pe strada Păuleștiului. O femeie a suferit răni grave, după ce a fost lovită de un camion.

Ce spune poliția:

,,La data de 23 octombrie, în jurul orei 12.30, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier, pe strada Păuleștiului din municipiu. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 47 de ani, din Carei, aflat la volanul unui ansamblu de vehicule, ar fi accidentat o femeie de 81 de ani, care s-ar fi aflat în traversarea drumului public.

Din producerea evenimentului, a rezultat rănirea gravă a femeii, care a fost transportată la o unitate medicală, în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”.

Știrea inițială:

Accident grav, luni, 23 octombrie, în municipiul Satu Mare, după ce o femeie a fost călcată de un camion pe trecerea de pietoni.

Accidentul s-a produs lângă fabrica Unio, pe trecerea de pietoni. O femeie a fost izbită în plin de un camion și a suferit răni grave. Aceasta a fost transportată de urgență la spital.

La fața locului au ajuns și echipaje de poliție, oamenii legii urmând să stabilească cu exactitate circumstanțele în care s-a produs accidentul.