Ultima actualizare: azi, 15:48

Locale

FOTOGALERIE. Femeie călcată de un camion pe trecere, în municipiul Satu Mare

ACTUALIZARE. Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Satu Mare a dat publicității primele concluzii în cazul accidentului produs luni pe strada Păuleștiului. O femeie a suferit răni grave, după ce a fost lovită de un camion.

Ce spune poliția:

,,La data de 23 octombrie, în jurul orei 12.30, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier, pe strada Păuleștiului din municipiu. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 47 de ani, din Carei, aflat la volanul unui ansamblu de vehicule, ar fi accidentat o femeie de 81 de ani, care s-ar fi aflat în traversarea drumului public.

Din producerea evenimentului, a rezultat rănirea gravă a femeii, care a fost transportată la o unitate medicală, în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”.

Știrea inițială:

Accident grav, luni, 23 octombrie, în municipiul Satu Mare, după ce o femeie a fost călcată de un camion pe trecerea de pietoni.

Accidentul s-a produs lângă fabrica Unio, pe trecerea de pietoni. O femeie a fost izbită în plin de un camion și a suferit răni grave. Aceasta a fost transportată de urgență la spital.

La fața locului au ajuns și echipaje de poliție, oamenii legii urmând să stabilească cu exactitate circumstanțele în care s-a produs accidentul.

27 comentarii

  1. driver Răspunde

    pietonii ar trebui educati corect….actualul : ” pietonul are prioritate ” este prostie…..
    se baga in fata masinilor fara sa se asigure sau cu ochii in telefon….chiar si un Porche are nevoie la 30km/h de 5 m pt oprire ,dară o masina ordinara sau un vehicul greu…

    • Pop Răspunde

      Sa mori tu mah fraiere,pe trecerea de pietoni se baga in fața mașinilor,mah muwie. Cica a educarea pietonilor….

      • driver Răspunde

        Ce ai mă avortonule șă mă pis pe tine de a rahat imputit ți dor de ghips ?

        • @driver Răspunde

          Idiotule, e vorba de o baba de 81 de ani. Sau zici ca mai nou babele merg pe trotineta in viteza si butoneaza intre timp pe tableta??? Ia mai bine sapa ca poate vei afla ca idiotul de la volan vorbea la telefon! Tu stii ca i-a smuls mana di a trecut si peste ea??? Cat de bou poate fi soferul dupa tine? Ca vorba astora e ca masina mica, hicicleta sau pietonul nu sunt adversari! Stii ce inseamna sa comentezi decent??? Apoi daca la un bulevard cu 4 benzi si o zona unde tot timpul a fost trecere de pietoni nu stii sa incetinesti si nu ai vizibilitate ca sa vezi pietonii care traverseaza atunci mai bine lasa naibii meseria de sofer si du-te de unde ai venit la sapat. Ca nu e de tine. Si apropo ce cauta ditamai animalul in oras. Parca avem centura de ocolire.

          • Feri Poker

            E prost de bubuie,de ce-i raspunzi la babuin ??!!

          • Driver

            Bai disteptule ,este vorba in mod general…..daca nici atata nu ai prins ,ar trebui sa depui permisul…

          • @driver

            Apoi astea ca cine e idiot spune ție. Dar și scuipă-te și în oglindă. Măcar mai speli și oglinda cu ocazia asta. Și lasă tu comentariile aiurea că nu e de tine. Aici clar tiristul a greșit grosolan. Când se ajunge la astfel de vătămări grave numai de lamentări de astea ieftine nu e loc. Gândește că poate cineva din familie poate păți asta. Sau tu nu ai familie? Păi atunci se înțelege reacția ta. Du-te și te plimbă mai hbine. Pe jos. Că poate te trezești.

    • Cristian Vescan Răspunde

      Ai dreptate te susțin!!! Chiar cs pietonii sunt mai de vina decât șoferii! Au 2 ochi și vizibilitate maxima de 180° și sunt direct interesați de viata lor! Pe când șoferii trebuie o atenție distributiva complexa uneori perturbata de soare, carosabil umed,zapada, stâlpi de la parbriz etc! Trecerea ptr pietoni este locul unde au voie sa treacă pietoni STRĂDANIA CU OCHII LARG DESCHISI AS>GURANDU-SE DIN AMBELE PARTI”!

      • @cristian vescan Răspunde

        …iar soferii au obligatia ca la trecerile pentru pietoni,indiferent ca e cineva sau nu pe trecera de pietoni,sa reduca viteza la 30km/h pentru a evita producerea unui accident,sau tu nu ai permis de conducere si-ti dai ca prostu cu parerea ??!!

        • Joe Răspunde

          Zău….???? Daca esti la 1 m de zebra si ma bag in fata ta ,sunt curios cum opresti ,chiar si la 30km pe ora….
          Am vazut asta : femeia statea cu spatele la zebra pe marginea trotuarului ,vorbea cu alta si odata brusc s a intors si pornit pe zebra fara sa se uite ca deh ,are prioritate …

      • Mooie ție și la mă-ta Răspunde

        Bă mooie, ce pumni ți-aș trage în mooia aia proastă!
        Pe mă-ta aș călca -o cu tancurile armatei rusiei

        • X Driver Răspunde

          Vezi ca poate ti-o trage el tie.
          Ca am o poveste sa iti spun .
          Unu cu masina s-a dat jos sa-l pedepseasca pe unu cu bicicleta care a a cam baut si mergea cam serpuit.
          No! Ala cu bicicleta asa la batut pe asta, cunostinta mea, ca a ajuns in spital. Asa ca vezi cu cine te pui ca sa nu o patesti.

        • X Driver Răspunde

          Asta a fost pe vremea lui Ceasescu

      • X Driver Răspunde

        ….nemaivorbind de ce energie si consum trebuie sa suporte un autobuz. Este la mintea cocosului ca nu opresti un ditamai vaporu ca sa treci tu marea. Nu franezi doua tone ca sa treaca 70 de kilograme. Nu trebuie sa fi foarte inteligent.

    • Mooie ție și la mă-ta Răspunde

      Mă mooistule, NU ai voi să depășești 30km/h în apropierea trecerii de pietoni, așa că țoki!
      Învață să conduci, fmmm!

      • X Driver Răspunde

        Tu de cand conduci? Ca eu conduc din 1987 si iti dau clasa la orice stil. Femeie, barbat, Agresiv, defensiv, parcare laterala (apropo, voi ati dat poligonul si conducerea de noapte la examen? n-ati dat, iti spun eu)Asa ca mai incet cu moooia. Ca esi un mucos

        • Mooie ție și la mă-ta Răspunde

          Dai tu clasă la mă-ta! Din 1997 s-au schimbat regulile de circulație, ar ficazul să îți reîmprospătezi cunoștințele!
          Acum ești obligat să acorzi prioritate la pietoni! Punct!

    • X Driver Răspunde

      Iti dau dreptate. De la gradinita ne-au invatat ca trebuie sa ne uitam in stanga si in dreapta si daca nu vine nicio masina traversam pe trecerea de pietoni. Este drept ca nu ecsista asa circulatie ca acuma.
      Situatia s-a scimbat. Acuma ne uitam in stanga si in dreapta si nu se termina nici masinile nici pietonii. No trebuie sa facem ceva. Problema este ca sunt amendati drastic numai conducatorii auto
      Deci rezolvarea este semafoarele(cineva venit din Germania mi-a spus ca sunt foarte putine semafoare in Satu Mare). Eu adaug ca ecsista si foarte putina educatie.

  2. Ha Răspunde

    De-aia e recomandat ca pietonii sa nu treaca pe trecere. Sunt mai vigilenti asa! Trista situatie ce s-a intamplat, oricum. Nu mai esti in siguranta nicaieri. Toti au prioritate, numai legea si bunul simt nu.

  3. Aspi Rina Răspunde

    Trecerile pentru pietoni nu sunt SUFICIENT de semnalizate,iar acest lucru tine de PRIMARIE !!!!In Carpati 2 intersectiile cu strada Ganea NU SUNT DESTUL DE SEMNALIZATE si din aceasta cauza acolo se intampla aproape sptamanal cate un accident !

  4. X Driver Răspunde

    Noi ne certam degeaba. La trecerile de pietoni trebuie mai multe semafoare. Ca sa nu treaca numai unu si sa opreasca zece masini inclusiv un autobuz cu douazeci de calatori. Nu exista alta solutie. Semafoare la treceri de pietoni exista in toata lumea. La intersectii giratorii. Ca o informatie inedita, in SUA nu prea exista giratorii. Dar circulatia este foarte bine reglementata.
    Hai nu va mai certati ca toti avem dreptate si nimeni nu are dreptate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.