Ultima actualizare: azi, 18:14

Locale

Permis de conducere fals, descoperit la ieșirea din țară

O ucraineancă este cercetată de polițiștii de frontieră sătmăreni după ce la controlul de frontieră a prezentat un permis de conducere fals, având însemnele autorităților ucrainene.

În această dimineață, în jurul orei 06.40, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat pentru a ieși din România o femeie în vârstă de 42 de ani, având cetățenia ucraineană. Aceasta conducea un autoturism marca Porche Cayenne, înmatriculat în Ucraina.

Cu ocazia formalităților pentru ieșirea din țară, polițiștii de frontieră i-au solicitat celei aflate la volan și permisul de conducere. Femeia a prezentat un permis de conducere, aparent eliberat în iunie 2023 de către autoritățile din Ucraina, dar care nu îndeplinește condițiile de formă și de fond ale unui act autentic.

În cauză a fost întocmită lucrare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de uz de fals și conducere pe drumurile publice a unui vehicul fără a poseda permis.

2 comentarii

  1. vadimT Răspunde

    Alo Politia! Pana in vama au mers pe trailer? De ce nu depistati si pe drumurile tarii?
    Stati in masini si masurati viteza. Daca merg regulamentar pot umbla fara permis, eu asa inteleg.

    • 😂🤣😄😅😆 Răspunde

      … și să ai grijă să circuli aproximativ regulamentar de preferat cu o mașină care nu sare în ochi gen Lamborghini (vezi Dorian Popa aka eroul șoselelor în kiloți tanga) sau cu ceva asemănător ca și în cazul de față. Treci ca prin brânză probabil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.