PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Prins beat la volan, la 7 dimineața, în timp ce își ducea copiii la școală

Prins beat la volan, la 7 dimineața, în timp ce își ducea copiii la școală. Acum sătmăreanul urmează să fie judecat.

Potrivit informațiilor PortalSM, bărbatul a condus un autoturism pe strada Lebedei, fiind oprit pentru control de către un echipaj de poliție. După verificarea actelor, pentru că șoferul emana un puternic miros de alcool, organele de poliție au procedat la testarea cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație alcoolică de 1,36 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, șoferul a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Satu Mare.

Acesta a declarat că în jurul orei 07:00 s-a deplasat cu autoturismul împreună cu fiul său, pe care l-a dus la microbuz, după care s-a întors după fiica sa, pentru a o duce la școala. La întoarcerea spre domiciliu, a fost oprit de către un echipaj de poliție, care, după legitimare, l-a testat cu aparatul etilotest.

Bărbatul a mai menționat că, pe parcursul zilelor de sâmbătă, duminică și luni, anterior opririi sale în trafic, s-a aflat la pescuit, unde a consumat pălincă, aproximativ 1000 ml, și bere, aproximativ 10 beri cu alcool, a câte 500 ml fiecare. Bărbatul a precizat și faptul că a condus pe o distanță de aproximativ 2-3 km până la locul identificării în trafic.